Žurnalas MOTERIS kviečia į susitikimą su profesionalia dizainere ir stiliste

Norite susikurti individualų stilių? Kas rytą ilgai medituojate prie spintos: ką šiandien apsivilkti? Tad kviečiame susitikti su profesionalia dizainere ir stiliste Laura Mizgiryte-Latour!

Galėsite užduoti visus rūpimus klausimus apie madą, gausite naudingų patarimų, kaip susikurti individualų stilių.

* Kokie stiliai atsparūs mados tendencijų kaitai ir visada bus madingi?
* Kodėl tai, kas tinka jūsų draugei, nebūtinai tiks jums?
* Į kokius daiktus verta investuoti, o kur galima pataupyti?
* Kodėl verta išsaugoti seną mamos suknelę?

Be to, turėsite progą pirmosios įsigyti Lauros Mizgirytės-Latour knygą „10 auksinių mados raktelių ieškančiai savo stiliaus“ su autorės autografu.

Kada? Gegužės 6 d., 18 val.
Kur? PC „Panorama“, knygyne „Pegasas“ 2 a.

Renginio moderatorės – žurnalo MOTERIS vyriausioji redaktorė Gražina Michnevičiūtė ir žurnalo mados redaktorė bei žurnalistė Asta Lipštaitė.

Ištrauka iš Lauros Mizgirytės-Latour interviu žurnalui MOTERIS:

Gyvendama Japonijoje parašėte knygą „10 auksinių mados raktelių ieškančiai savo stiliaus“

Ši knyga yra apie dešimt mados stilių – vyrišką, romantišką, bohemišką, militaristinį, vintažinį, klasikinį, minimalistinį, ekstravagantišką, seksualų ir sportinį. Japonija pateko į ekstravagantišką (šypsosi). Šie stiliai atsparūs mados kaitai, niekada neišeis iš mados. Jie – kaip atspirties taškai, aplink kuriuos sukasi tendencijos. Rašydama knygą norėjau, kad žmonės nebijotų mados, suvoktų jos svarbą ir taptų drąsesni. Išrakinėjau kiekvieną minėtą stilių, aprašiau jų istoriją, kaip pateko į populiariąją madą. Pateikiau nuotraukų, iliustracijų, asmeninių istorijų.

Ir receptų! Kodėl knygą apie mados stilius nusprendėte papildyti patiekalų receptais?

Mada ir maistas yra dvi mano aistros. Kai rašiau knygą, jos ab kažkaip susisiejo, o kiekvienas iš dešimties stilių netikėtai rado atitikmenį – receptą su istorija, kokia nors asmenybe, asmeniniais potyriais.

Teko girdėti ir apie svarų jūsų vyro Alberto Latour indėlį į knygą...

Vyras, galima sakyti, yra mano stiliaus metraštininkas. Visos knygoje esančis nuotraukos darytos Alberto. Mano bičiuliai juokaudami klausė: „O ar papasakosi, kaip jūrų pėstininką privertei tapti mados fotografu?“ (Juokiasi). Kai susitikome, jis nenorėjo nei įdomiai valgyti, nei stilingai rengtis, o dabar renkasi gurmanišką maistą, čelsius atskiria nuo mokasinų

Daugiau apie Lauros Mizgirytės-Latour gyvenimą ir metus, praleistus Japonijoje – gegužės mėnesio žurnale MOTERIS

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis