Viliojantis tango vakaras Vilniaus širdyje

Jau nuo lapkričio 10 d. ekspresyvusis Vilniaus tango teatras kvies vilniečius ir miesto svečius į išskirtinius tango šou savo namuose.

Tango kultūra – labai intymi ir subtili, ir tik dėl to nusprendėme atverti savo namų duris Vilniuje, kur sukūrėme labai jaukią atmosferą, šildysiančią jausmus ir alsuosiančią Buenos Airių dvasia“, – su nekantrumu pasakoja Vilniaus tango teatro artistai.

„Mil Pasos de Tango“ – dar vienas, vėl kitoks ir vėl išskirtinis šou, keletą vakarų kviesiantis iš labai arti pažvelgti į tango, sušilti ir maloniai pabūti tango kultūros mylėtojų būryje.

„Mums įprasta, kad tarp žiūrovų ir artistų visada yra kažkas nematoma, kas juos skiria. Scena yra vieta, kur vyksta stebuklai, tačiau ji ne tik duoda, bet ir atima. Atima artumą, intymumą, galimybę pajusti tai, kas ir yra svarbiausia – tikrą emociją. Čia galėsime vieni kitus matyti ir jausti iš arčiau, atsikratyti tos nematomos ribos“, – dalijasi Vilniaus tango teatras.

Organizatorių nuotr.

„Galiausiai, juk paprastai pasisvečiuoti kviečiame giminaičius, draugus, tuos, kurie išties svarbūs ir artimi, tai labai subtilu. Lygiai taip pat ir mes, Vilniaus tango teatras, kviečiame žiūrovus tiesiai į savo namus – tai mūsų noras, kad vieni kitiems dovanotume tą artumą ir galimybę stabtelėti ir pabūti.“ Batelių kaukšėjimas tango ritmu, žėrinčių suknelių plazdėjimas šokyje, kvepalų aromatas ore, aksominis dainininkės balsas kerinčios muzikos fone ir raudonojo vyno taurė yra tai, ko reikia žvarbų rudens vakarą.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis