Vasaros pradžiai – MOTERS premjera su komedija MANO MAMA IR MŪSŲ KŪDIKIAI

MOTERIS siūlo vasarą pradėti su smagia prancūziška komedija, kurioje pirmuoju smuiku groja žavioji prancūzų kino žvaigždė Juliette Binoche: birželio 1 d. visuose kino centruose „Forum Cinemas“ – žurnalo ir portalo „Moteris“ su filmu „Mano mama ir mūsų kūdikiai“.

Moteriškų komedijų meistrė režisierė Noemie Saglio, iki ašarų prajuokinusi kino publiką filmais „La Bjaurybė“ ir „Kai pabučiavau merginą“, sukirto rankomis su Juliette Binoche ir kita prancūzų kino žvaigžde Camille Cottin, kad pastatytų komediją apie motinystę – „Mano mama ir mūsų kūdikiai“.

Organizatorių archyvas

Juliette Binoche komedijoje vaidina Mado – niekaip nesugebančią subręsti patrakusią mamytę Mado, turinčią 30 metų dukrą Avrilę (akt. Camille Cottin). Pastaroji žiūri į gyvenimą daug rimčiau ir atsakingiau, o vėjavaikiškas mamos charakteris tiesiog varo ją į neviltį. Tačiau gyvenimas mėgsta pajuokauti. Viskas susiklosto taip, kad abi moterys... pastoja tuo pačiu metu! Mado niekaip negali susitaikyti su mintimi, kad ji greitai taps močiute, o Avrilė negali patikėti, kad jos mama vėl taps mamyte, padovanodama jos atžalai tokio pat amžiaus tetą arba dėdę. Situacija komplikuojasi, giminės ir artimieji raunasi plaukus, o busimos mamos tiesiog stengiasi nepasiduoti panikai.

Organizatorių archyvas

Geriausias prancūziškos komedijos tradicijas puoselėjantis filmas tiesiog kunkuliuoja gera nuotaika, o keblios situacijos sprendžiamos greitai ir linksmai. Pasitikite vasarą su šypsena žiūrėdami filmą „Mano mama ir mūsų kūdikiai“ per MOTERS premjerą birželio 1 d. visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Organizatorių archyvas

Komedijos „Mano mama ir mūsų kūdikiai“ seansai vyks birželio 1 d.:
18.45 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“
19.10 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Akropolis“
18.45 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
18.20 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
18.10 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)
19.20 val. Panevėžio kino centre „Forum Cinemas“ (Babilonas)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis