Stilingiausia pavasario mugė - „Pavasario Pop Up“

„Pavasario Pop Up“ supažindins su naujausiomis mados, juvelyrikos ir interjero tendencijomis.

Gegužės 7-8 dienomis Kultūros bare „Kablys“, Vilniuje, susitinka virš 50 mados, juvelyrikos, interjero ir maisto prekių ženklų.

Pirmasis „Pop Up“ renginys, vykęs prieš Kalėdas, sulaukė didelio susidomėjimo. Šiemet renginio organizatoriai tikina nustebinsiantys lankytojus kiek kitokiu turinio renginiu.

Gamintojų nuotr.

Renginio metu lankytojai bus kviečiami apsilankyti specialiai renginiui skirtose pop up dirbtuvėse: dekoratyvinės kosmetikos liniją pristatantis „Uoga Uoga“ prekės ženklas patars, kaip atlikti stulbinamą makiažą, juvelyrė Simona Samajauskaitė padės patiems pasigaminti aksesuarus, „Anchovy“ lankytojus kvies susikurti atviruką ir išsiųsti jį čia pat – pop up’o metu veiksiančiame pašte. Kavos entuziastai supažindins su originaliais kavos mišiniais ir jų gamybos būdais, o kepyklėlės „Tie kepėjai“ komanda siūlys paragauti gardžiųjų skanumynų.

Visos pavasario naujienos – vienoje erdvėje

„Pavasario Pop Up“ iniciatorės Erika Paulauskė ir Ieva Marija Andrulytė atskleidžia, jog vienas svarbiausių reikalavimų renginio dalyviams šiemet – pristatyti tik naujausias kolekcijas ar produktus.

Savo naujienas atstovaus žinomos lietuvių dizainerės Lilija Larionava, Laura Dailidėnienė („Daili“), Kristina Kruopienytė („Kristina Kruopienyte fashion“), Diana Paukštytė, Renata Mikailionytė, juvelyras Benas Staškauskas („S’j“) bei daugybė kitų gerai pažįstamų ir naujų, bet jau pripažintų kūrėjų.

Žadama ir daugiau naujienų – momentinio renginio metu lankytojų laukia nauja - krautuvėlių (butikų) erdvė. Čia bus galima įsigyti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio kurėjų darbų.

„Pavasario Pop Up“dalyviai

Juvelyrai ir papuošalų gamintojai: „S'j“, „DD Workshop“, „bobriq“, „Tagua.lt“, „okiiko“, „Toma accessories“, „Simona Samojauskaite Jewellery“, Sonata Bylaitė, „The Basic“, „Faustwatches“, ”Anchovy”, “Shkertik”.

Interjero elementai: „Noema Paper House“, „Threesome“, „Soiree“, Andrew Mikšys, “A Chair and A Table”.

Maisto atstovai: „Crooked Nose & Coffee Stories“, „Tie kepėjai“, “Copper/Field Hemp”, “TUTU”.

Galanterijos ir aksesuarų gamintojai: „erikahoc“, „UNDER MY ROOF“, „formuniform“, „Things Happen“.

Drabužių dizaineriai: Renata Mikailionytė, Lilija Larionova, Diana Paukštytė, “Laura Daili”, „Naked Bruce“, „wake me not“, „Kristina Kruopienyte Fashion“, „Body Talk“, „UNDRESS“, „JNBY“, „Nosleep“, „Toms“, „VAYU“, „atsikeli ir varai“, „House of Naive“.

Parfumerijos ir kosmetikos ženklai: „FUMparFUM/created by Aistis Mickevičius“, „You&Oil“, „Uoga Uoga“, „Driu beauty“.

Butikų erdvė: “Madress”, “KOKO Boutique”, “V2 Concept Store”, “MIUTTO”.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis