Romantiškame filme – šimtmetį trunkanti mados ir jausmų kelionė su B. Lively

Kaip kito mada per praėjusį šimtmetį? Koks elgesys ją lydėjo ir kaip pasikeitė moters paveikslas, jau nuo gegužės 1 dienos žiūrovai galės išvysti elegantiškoje romantinėje dramoje „Adelainos amžius“ (angl. „The Age of Adaline“).

Pagrindinį vaidmenį filme atlikusi iš serialo „Liežuvautoja“ pažįstama aktorė Blake Lively šioje juostoje keri rafinuotu šarmu, tad nenuostabu, kad jau dabar kalbama, jog tai – vienas geriausių jos vaidmenų.

Unikalioje mados ir meilės istorijoje „Adelainos amžius“ publikai bus suteikta galimybė keliauti per dešimtmečius drauge su heroje, kurią lydi stebuklas, o gal prakeiksmas, – ji amžinai jauna. 1908-aisiais gimusi Adelaina iš pradžių gyvena taip, kaip ir visi to laiko žmonės, praūžęs Pirmasis pasaulinis karas palieka savo randus, tačiau jauna moteris sukuria šeimą. Atrodytų, viskas klostosi puikiai, kol 1935-aisiais vieną šaltą žiemos naktį ji patenka į automobilio avariją. Įvyksta stebuklas – palytėta nežinomos magijos jauna moteris įgija atsparumą laiko tėkmei, ji nebesensta. Metai bėga, o Adelaina vis dar atrodo lyg būtų 27-erių.

Acme Films nuotr.

Vienintelė, kuriai patikėta Adelainos paslaptis – moters dukra, kuri, priešingai nei jos motina, pavaldi laikui, tad gali gyventi normalų gyvenimą. Atrodytų, B.Lively herojė gavo tai, ko trokšta kiekviena moteris, tačiau jos likimas nėra toks lengvas. Adelainai tenka slapstytis ir vis keisti savo tapatybę, juk kas patikėtų, kad dailios šviesiaplaukės kūne slypi keturis, penkis ar šešis dešimtmečius perkopusi dama. Moteris mėgaujasi gyvenimu tik iš dalies ir dėl kitos priežasties – nemirtingosios gyvenime meilė tiesiog neįmanoma, juk, kaip sako pati Adelaina, kokia gali būti meilė, jei negali drauge pasenti.

Tvirtas herojės pasiryžimas būti vieniša vilke susvyruoja, kai jis susipažįsta su žavinguoju Elisu, kurį įkūnijo seriale „Sostų karai“ matytas olandų aktorius Michielis Huismanas. Adelaina susimąsto, galbūt jos amžino gyvenimo dovaną ji pagaliau gali panaudoti tam, kad gyventų iš širdies.

Acme Films nuotr.

Filmas „Adelainos amžius“ gniauš kvapą kelione per šimtmetį, leis mėgautis išgyvenimų įvairove, o ypač stilingos Adelainos suknelės ir šukuosenos įkvėps žiūroves atrasti naujų garderobo idėjų.

Svajinga laikui nepavaldaus gyvenimo istorija su glėbiu meilės ir kruopele stebuklo – Lietuvos kinuose jau nuo gegužės 1 dienos.

Filmo „Adelainos amžius“ anonsas:
https://www.youtube.com/watch?v=clbSd2JzAqc

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis