Renginiuose galima ne tik grožėtis, bet ir išmokti

Tradiciškai - kaičiam arbatinuką, daromės kavą ir sėdam prie Kur.lt svetainės renginių pasiūlymų. Jūsų laisvalaikis nusipelnė išskirtinių akimirkų!

Ar gi neįdomu klausytis žmogaus, mylinčio savo darbą, pasakojimų? Ypač, kuomet duona valgoma iš aktoriaus amato. Šį pirmadienį Lietuvos teatro sąjungoje Jums išsipasakoti nori vienas ryškiausių Lietuvos teatro scenoje aktorių Dainius Gavenonis. Aktoriaus kūrybos vakaras bus kupinas netikėtų istorijų apie jį patį, kūrybinį gyvenimą teatre, apie sutiktus žmones, jų darbus, įkvėpusius aktorių kurti. Apsilankykite renginyje ir išgirskite įkvepiančias istorijas.

Galvoje vis dar kirba legendinė, labai moteriška frazė “nėra ko apsirengti”? Tuomet Agnės Gilytės seminaras “Spintologija” kaip tik Jums! Dar daugiau spintos paslapčių, naujų temų ir patarimų iš stilistės lūpų. Išgirskite ką su kuo derinti ir problemos “nėra ko apsirengti” neliks, o svarbiausia – susitvarkykite spintą, juk ne kiekybėje esmė. Daugiau stilistės patarimų jau šį antradienį kultūros erdvėje Kaune “Talent Garden”.

Antradienį kviečiame apsilankyti Vilniaus mokytojų namuose ir susipažinti su jaunąja karta. Socialinės fotografijos parodoje „Ką veikia vaikai?“ parodos autorė fotografė Vilija Buivydė atskleidžiančia, kuo domisi, apie ką svajoja, kuo užsiima ir kas svarbu jaunajai kartai. Be to, paroda siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į vaikų užimtumo problemą bei psichoaktyviųjų medžiagų prevenciją. Paroda Vilniaus mokytojų namuose veiks visą lapkričio mėnesį – apsilankykite.

Trečiadienį truputį pakvips nostalgija – juk pamenate senose sodybose kabančius šiaudinius sodus? Senelės juos pindavo ilgais žiemos vakarais. O šį trečiadienį prisiminkime šiaudų kvapą ir mes - Etninės kultūros centre Vilniuje organizuojamas praktinis seminaras „Lietuviški šiaudiniai sodai“. Jo metu bus pinami sodai, kurie tarsi sumažinti "pasaulio modeliai", nuo seno naudojami lietuvių liaudies papročiuose. Sodas kabinamas virš stalo, kartu su stalu sudarydamas sakralinę erdvę. Palubėje kabantis sodas siejasi su dangaus sodu - rojumi arba dausomis. Taigi, kodėl nepabandžius pasigaminti tokio stalo papuošalo artėjančioms šventėms?

Turbūt nieko nėra mieliau, kaip savo pačios pasigamintas papuošalas? Šį ketvirtadienį, apsilankiusios Menų studijoje Artoteka, turėsite galimybę iš stiklo pasigaminti papuošalą. Renginio metu bus naudojami spalvoti ir skaidrūs stikliukai, įvairiausios iliustracijos, augalėliai, varžteliai, vielutės ir viskas ką fantazija ir galimybės leis įdėti į stikliukus. Stiklo spalvų ir formų gausa suteiks Jums kūrybinę laisvę, o specialistų patarimai padės tinkamai atlikti užduotį. Tad skubėkite registruotis į renginį ir patirkite kūrybos malonumą!

Visiems spektaklio “Urvinis žmogus” gėrbėjams siūlome apsilankyti spektaklio tęsinyje “Po 20 metų”. Tiesa, šis spektaklis patiks net ir nemačiusiems jo priešistorės. Apskritai – jis patiks visiems, kas santuokoje nugyveno bent kelis metus. Atpažįstamos mintys, situacijos, nuogąstavimai, pašnekesiai ir ginčai – žiūrint iš šalies dauguma šeimyninių situacijų yra be galo juokingos. Taigi, porą – į parankę, gerą nuotaiką – į kitą, ir geras vakaras garantuotas!

Daugiau renginių kultūringam laisvalaikiui rasite Kur.lt svetainėje. Išsirinkite kur ir kada, ir pasiduokite maloniam laukimui – juk tai yra taip pat smagu, kaip ir pati pramoga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis