Renginiai, kurie paįvairins jūsų laisvalaikį

Šventės atėjo ir praėjo, ir jau žiema nebe tokia miela... Tačiau tai jokiu būdu ne priežastis apsikloti blogos nuotaikos skraiste ir liūdėti iki pavasario! Kvieskite draugus, lankykitės renginiuose ir džiaukitės kiekviena akimirka. O štai keli renginiai, kurie išties paįvairins Jūsų laisvalaikį.

Savaitę siūlome pradėti nuo kiek netradicinio renginio, bet kas čia žino – gal tai bus tas renginys, kuris padės į savo rūpesčius pažvelgti kitomis akimis. Praktiniame seminare “Turtų dėsnis” bus aptariamos tokios temos: kaip tapti turtingais ir laimingais, ką Jums asmeniškai reiškia turtai, kokios pasąmoninės problemos stabdo mus nuo to, kad gautume tiek turtų, kiek mums priklauso? Be to, bus pateikti keli pratimai, padedantys keisti mąstyseną. Taigi, ar tikrai ne pinigai atneša laimę, o jų kiekis – sužinosite apsilankę praktiniame seminare jau šį pirmadienį.

Juk tiesa, jog kuo paslaptingesnis dalykas yra, tuo labiau norisi jį pažinti? Tokia yra ir Šiaurės Korėjos valstybė, kurios (ne)gerbūvis yra vienu metu žinomas visiems ir nežinomas niekam. O paslapties šydą, bent trumpam, savo istorijomis pakelti nori keliautojai Jonas Slivka ir Ieva Martikonytė, kurie šį antradienį kviečia susirinkti į Džem Pub barą Kaune. Susitikimo “We go travel stories North korea” metu išgirsite daug stebinančių, stulbinančių ir, atrodytų, neįtikėtinų detalių apie nepaprastai įdomią valstybę ir dar įdomesnius jos žmones. Tad pasiruoškite išties įdomiam antradieniui!

Trečiadienį kviečiame pasikalbėti kino tema. Nacionalinės dailės galerijos auditorijoje vyks pokalbis „Kino sklaida Lietuvoje XX a. aštuntame ir devintame dešimtmečiais. Kino teatrų vaidmuo“, kurio metu žymūs kino kritikai - Linas Vildžiūnas, Živilė Pipinytė ir Izolda Keidošiūtė – aptars kaip kino sklaidos situacija klostėsi vėlyvuoju sovietmečiu. Įdomi diskusija apie anuomet veikusią kino politiką - visiškai nemokama ir be išankstinės registracijos, tad po darbų visi esate mielai laukiami!

Apniukus pošventinėms nuotaikoms, kuomet vis dažniau viršų ima bloga nuotaika, kviečiame jai nepasiduoti ir apsilankyti pikantiškoje komedijoje “Meilė Paryžiuje”. Kaune esantis Teatro klubas ketvirtadienio vakarą virs tikru Paryžiumi. O Paryžiaus meilės verpetuose, važinėdamiesi autobusu, suksis du aktoriai - Ugnė Žirgulė ir Ridas Žirgulis, kurie spręs visiems aktualias meilės dramas. Apsilankykite su savo antrąja puse spektaklyje jau šį ketvirtadienį ir bent trumpam pabėkite nuo niūrių nuotaikų bei pasinerkite į romantiškus jausmus.

Penktadienį kviečiame į spektaklį, kuris palies protą ir širdį. Didžiulio žiūrovų dėmesio sulaukęs spektaklis “Kai žmonės vaidino Dievą!”, pastatytas pagal Anos Frank dienoraštį, rašytą Antrojo pasaulinio karo metais. Ir nors istorija, atrodytų, visiems gerai žinoma, vis gi Vilniaus kamerinis teatras kviečia pažvelgti į ją pasitelkus humorą – čia juokas yra vienintelė likusi reakcija į absurdą ir beviltišką likimą, kuris suveikia dar ir kaip streso malšinimo įrankis. Tad apsilankykite spektaklyje ir išvyskite istoriją, kuri tampa vis aktualesnė šiomis dienomis, kai pasaulyje vėl atsiranda žmonės, norintys vaidinti Dievus.

Liūdni, linksmi, tikroviški ar nelabai, bet visada – priverčiantys susimąstyti spektakliai laukia Jūsų dėmesio Kur.lt svetainėje. Apsilankykite ir išsirinkite renginį, kuriuo duosite peno apmąstymams, o Jūsų laisvalaikis bus praturtintas įsimintinomis akimirkomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis