Premjera: Erica Jennings pristato pirmąjį solinį kūrinį

Erica Jennings birželio 11 d. Vilniaus Kalnų parke apšildys savo tautietę pasaulinio garso atlikėją Roisin Murphy ir šia ypatinga proga pristatys savo solinę kūrybą.

„Kai žiemą Kolumbijoje įrašinėjau solinį albumą susapnavau sapną. Tai buvo labai tikroviškas sapnas, kuriame, sutapimas arba ne, buvo ir Roisin Murphy. Kai grįžau į Lietuvą, tęsiau albumo darbus, tik pagrindinis klausimas buvo, kada jį žmonėms pristatyti“, - pasakoja Erica Jennings.

Erica užmatė, jog per jos gimtadienį Roisin koncertuos Londone, tad jau buvo suplanavusi ten skristi, tačiau netrukus sužinojo, kad pati Roisin Murphy atvyks į Vilnių. Panašiu metu Ericai buvo pasiūlyta ją apšildyti.

„Turbūt nebūčiau sugalvojusi geresnės progos pristatyti savo kūrybą. Daugybę metų žaviuosi Roisin Murphy, o faktas, kad ji irgi yra airė bus tik vyšnia ant šio šventinio torto“, - sako E. Jennings.

M. Singer nuotr.

Gurmaniškas electro pop - taip atlikėja įvardina savo solinę kūrybą. Tekstus ir melodijas savo albumui ji kūrė pati.

„Taip, mano asmeninėje kūryboje yra dalelę nostalgijos. Žmonėms patiko „It's a Lovely Day“ etapas, taigi sukūriau kai ką, kas jiems irgi turėtų patikti“, - sako Erica, tačiau priduria, jog jos naujienos bus aktualios ir vyresniems, ir jaunesniems.

Taigi šiandien Erica Jennings iš savo būsimo albumo pristato pirmąjį kūrinį pavadinimu „Old Friends“ bei naująjį sceninį įvaizdį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis