Perspėjame! Venkite 2 klaidų, trukdančių išmokti anglų kalbos

Prieš pradėdamas mokytis naujos kalbos, prisimink žodžius, kuriuos žinai. Jei tu negali iš jų sudėlioti sakinio arba tau sunku pasirinkti tinkamus žodžius, gali būti, kad jau esi padaręs klaidų.

Skaityk toliau, norėdamas sužinoti, kaip greitai išmokti kalbėti užsienio kalba ir nedaryti tokių klaidų.

Išmok reikalingiausių žodžių

Kiekvienoje kalboje yra grupė žodžių, kuriuos išmokęs žmogus gali pradėti kalbėti. Šiuolaikiniai kalbininkai padarė išvadą, kad išmokus 100 pagrindinių žodžių galima pasisakyti bet kuria tema ir sudaryti daugiau kaip 3 milijonus sakinių. Greičiausiai tu dar nemoki šių 100 svarbiausių žodžių, pavyzdžiui, anglų kalba. Beveik visi mokymo metodai siūlo iškalti atmintinai daug nesusijusių žodžių, kuriuos išmokus negalima susikalbėti – praktiškai šie žodžiai nevartojami... Norėdamas išmokti laisvai bendrauti, pradėk nuo 100 pagrindinių žodžių!

Gramatikos fenomenas

Šveicarų kalbininkai pavadino anglų kalbą pačia paprasčiausia pasaulio kalba. Tačiau dėstytojai ir knygos tai pateikia labai sudėtingai. Iš tavęs reikalauja tokių sakinių konstrukcijų, kurių nė vienas britas negalėtų taisyklingai pasakyti. Bet iš tikrųjų anglų kalbos pagrindų galima išmokti greičiau nei per savaitę – nėra tiek daug. Svarbiausia – nieko nedaryti per daug sudėtingai. Kai tik išmoksi pagrindinių kalbėjimo principų, galėsi bet ką pasakyti ir tave bet kas supras! Tau tik reikia susipažinti su metodu, pagal kurį mokoma sudaryti sakinius, norint pradėti kalbėti užsienio kalba. Tokį metodą sukūrė Šveicarijos kalbų institutas, garantuojantis, kad pagal šį metodą Tu pradėsi kalbėti angliškai jau per dvi savaites. Pasinaudok galimybe jau šiandien –

Pasirink anglų arba kitą užsienio kalbą ir išmok jos čia SwissLanguages.com – tik šiandien, sausio 20 d., pirmieji 100 susidomėjusiųjų galės išmokti naujos užsienio kalbos su 55 % nuolaida už 6,95 € (įprastinė kaina 16,95 €). Išmok anglų, vokiečių, prancūzų arba kurios kitos iš 12 užsienio kalbų. Apsilankyk www.swisslanguages.com ir gauk prieigą prie kalbų mokymosi programos – Tu gali būti vienas iš pirmųjų 100 laimingųjų.

Šveicarijos kalbų mokymosi metodu mokoma tik tų žodžių ir frazių, kuriuos tikrai reikia mokėti, norint bendrauti nauja kalba. Svarbiausia, kad Tu kuo greičiau galėtum sudaryti sakinius ir bendrauti užsienio kalba. Šveicarijos kalbų instituto sukurtas metodas pagrįstas nuolatiniais kalbos mokymosi tyrimais. Būk vienas iš pirmųjų ir gauk 55 % nuolaidą. Apsilankyk www.swisslanguages.com.

Užsakymo nr.: PT_66918462

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis