Patys keisčiausi vestuvių papročiai

Planuojate vestuves ir gal pritrūkote idėjų? Nežinote, kokį išbandymą parengti savo išrinktajam? Štai jums pačių keisčiausių idėjų kampelis. Tačiau... daugeliui iš jų apibūdinti puikiai tinka frazė: „Nerekomenduojama to atlikti patiems.“

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Freddie Mercury: biseksualumo neslėpusi pasaulio žvaigždė, meilės paieškos ir orgijos, kurios lėmė tragišką baigtį
- Organizmą valanti arbata - per 3 dienas -5 kg
- V. Pauliukaitis: pagalvojau logiškai - jei dirbsiu šį darbą, kokie užaugs mano vaikai?
- Lietuvis Jonukas norvegių lesbiečių šeimoje? Nemanau, kad tai problema
- Kodėl vyrai augina barzdas: dėl mados, prestižo ar moterų?
- Bulviniai blynai kitaip

Privalomas vizitas stomatologijos kabinete!

Visi nori, kad vestuvių dieną dantys atrodytų nepriekaištingai, deja, apsilankymai stomatologijos kabinete ne retai kainuoja daug pinigų. Todėl, Balyje jaunavedžiams dantų „gražinimo“ procedūra atliekama nemokamai! Prieš vestuves jiems nudildomos iltys ir kapliai, tai reiškia suaugusio gyvenimo pradžią. Ir dar, kad būtų smagiau, ritualas vyksta be narkozės. Balio salos gyventojai tiki, kad žmogaus iltys yra giminingos gyvūnų iltims, todėl gyvuliškus instinktus būtina sutramdyti nudildant dantis. Beje, vestuves teks atšvęsti vienai be jaunikio, nes jaunikis ilsėsis po vaišių ruošimo puotai ir dantų gražinimo procedūros.

Vida Press
Kaip praleisti medaus mėnesį?

Kaip? Svarbiausia naudingai! Štai Kenijoje yra paprotys, kad vyras per medaus mėnesį turi vilkėti moteriškus drabužius tam, kad pasijustų moters kailyje, geriau suprastų jos jausmus ir padėtį. Gal ir nebloga mintis, ar ne?

Kaukis dėl manęs ir parodyk savo drąsą!

Pietryčių Nigerijos jaunikiams tenka drąsiai stoti į kovą. Dėl mylimosios jaunikis turi brautis pro išsirikiavusius merginos giminaičius, kurie yra ginkluoti lazdomis. Jaunikiui tenka iškęsti visus smūgius. O pasipuošęs ne viena mėlyne, jis įrodo giminei ir šeimai, kad yra pasiryžęs pakelti visus šeimyninio gyvenimo sunkumus.

Vida Press

Myli mane?.. Šok nuo uolos!

Štai taip, myli, įrodyk. Ispanijos provincijoje Andalūzijoje jaunikis turi nušokti nuo uolos galva žemyn. Kuo daugiau giminaičių turi mylimoji, tuo uola turi būti aukštesnė. Šok, berneli, šok, patikrinsim ar stiprią kaukolę turi, o jeigu kaukolė nestipri, na, tai kam man toks vyras.

Jeigu mane myli...

Šį kartą nešok nuo uolos, o prieš vestuves visą naktį išstovėk ant aukštos uolos virš bedugnės. Toks paprotys yra vienoje iš Hebridų salų. Na, naktis ilga, vienas žingsnis ne ten, kur reikia ir... Negali išstovėti, tai taip ir myli.

Iš kuokos per galvą! Štai taip reikia išreikšti norą vesti!

Australijoje aborigenams sukurti šeimą nebuvo sudėtinga. Vos tik pajutęs vyras, kad nori susituokti, pasiimdavo kuoką ir pirmyn į medžioklę. Tykodavo moterų, o pasitaikius progai apsvaigindavo savo išrinktąją kuoka ir nusitempdavo ją į nuošalią vietelę... Apsvaigino, dabar laikas atgaivinti. Pavyko atgaivinti? Štai tau ir žmona, beliko atsivesti ją į savo gentį.

Purvo SPA procedūros prieš vestuves!

Na, žinoma, kodėl neatsipalaidavus prieš didžiąją dieną. Kai kuriuose Škotijos kaimuose, likus kelioms dienoms iki vestuvių būsima nuotaka apipilama purvu, kuris sumaišyta su kiaušiniais, padažais, surūgusiu pienu ir t. t. Kuo bjauresnis mišinys, tuo geriau! Nuostabiai „pasipuošusi“ ir, ko gero, labai kvepianti nuotaika turi eiti į miestą, pasirodyti visose pažįstamose kavinėse. Ir štai po tokio pažeminimo ar gali būti baisūs, kokie nors šeimyninio gyvenimo sunkumai?

Vida Press

Pamirškite tualetą vestuvių dieną!

Taip, jūs perskaitėte teisingai, tikrai tualetą. Borneo, Tidong genties jaunavedžiai vestuvių dieną 72 valandas negali nueiti į tualetą, visą tą laiką jie yra stebimi giminaičių. Ko gero, „geresnes“ vestuves sunku ir įsivaizduoti. Tačiau, jeigu jaunavedžiai sėkmingai įveikė išbandymą, jie gali lengviau atsikvėpti, nes jų laukia laimingas ir ilgas gyvenimas, o jeigu nepavyko įveikti išbandymo... Jaunavedžių laukia nelaiminga santuoka, sunkumai, vargai ir vaiko mirtis ankstyvame amžiuje. 

Vida Press

Ar žinojote, kur jaunosios vieta per vestuves? Kampe!

Čečėnijoje švenčiant vestuves nuotaka yra pastatoma į kampą toliau nuo svečių, ji negali atsisėsti visą dieną, negali bendrauti su vyro giminaičiais tol, kol jie patys jos nepakviečia. Tokiu būdu yra tikrinamas nuotakos santūrumas. Visi giminaičiai prašo atnešti stiklinę vandens, kai mergina ją atneša, bando ją prakalbinti, tyčiojasi, jeigu nesusivaldo mergina ir atsako, ji laikoma kvaila ir nesivaldanti. Vieninteliai žodžiai, kuriuos ji gali ištarti yra: „Gerkite į sveikatą!“ Kitaip tariant, jūs gerkite, o aš pastovėsiu kampe.

Kokie turėtų būti žento ir uošvės santykiai?

Australijos gyventojai pasakytų, kad geriausi santykiai yra tuomet, kai žentas visais įmanomais būdais vengia uošvės. Žentas privalo vengti kontaktų su uošve, o jei pamatai, kad uošvė artėja prie tavęs... Bėk, ženteli, iš namų arba slėpkis! Nespėjai? Blogiausiu atveju bent nusisuk. O ką daryti, jeigu pasikalbėti su uošve yra gyvybės ir mirties klausimas? Tuomet jie turi atsistoti nugara vienas į kitą ir garsiai šaukti, taip apsimesdami, kad yra toli vienas nuo kito.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis