Pasiūlymai, ką veikti mieste visą savaitę

Prasidėjęs rudens sezonas gali pasipuikuoti ne tik nuostabiu, dar vasara kvepiančiu oru, bet ir gausiu renginių derliumi. Kalbant apie renginius – atrinkome jums kelis savaitės pasiūlymus, kurie paįvairins laisvalaikį mieste ir suteiks jūsų dienoms ir vakarams džiugių akimirkų.

* Pirmadienio “vyšnia ant torto” skelbiame O. Koršunovo spektaklį “Žuvėdra”. Ir nors bilietų kaina atrodytų “kandžiojasi”, šį spektaklį pamatyti tikrai verta. Aktorių vaidyba priverčia užsimiršti ir įsilieti į scenos veiksmą, susitapatinti su veikėjais ir išgyventi Čechovo laikų dvasią šių dienų realijose. Ir jeigu ne šį pirmadienį, tai kitomis dienomis, kuomet bus rodomas šis spektaklis, apsilankykite ir patirkite žuvėdros skrydį.

* Ar kada lankėtės kino kursuose? Kino teatras Pasaka juos organizuoja jau nuo rugsėjo 4 dienos, o šį antradienį (09.09) bus jau antra paskaita, kurioje bus aptariami kino judėjimai. Apsilankykite ir sužinokite, kodėl bėgant laikui kai kurie filmai vis vien sugeba išlikti geriausiais ir paliesti giliausiai slypinčius mūsų jausmus.

* Trečiadienį Kauną okupuos “keistuolis” A. Kaniava, kuris sako - “Taip, taip, meilė yra”. Apsilankykite “Ryšių kiemelyje 837” ir išgirskite “Kitokius pasikalbėjimus”, kuriuose ši šilta ir teigiama energija spinduliuojanti asmenybė dalinsis savo talentais.

* Naują sezoną pradėjusi Tamsta Club, ketvirtadienį pakvies mus į Kings of Leon Tribute koncertą. Lietuvių muzikantai, sužavėti šios grupės muzika, nusprendė surengti įsimenamą pasirodymą su visiems gerai žinomais hitais, kuriuos galės kartu traukt visa publika.

* Penktadienio vakarą pasinerkim į egzotišką ir svaiginantį renginį kartu su K. Janutaite ir “Catching Spirit of Lana Del Rey”. Šis tribute žada perteikti charizmatiškos atlikėjos koncertų atmosferą ir penktadienį pripildyti šiltų emocijų.

* Šeštadienį Tamsta Club kviečia į aksominį akustinį vakar su Giedre Kilčiauskiene. Dainininkė, kartu su pianino skambesiu, pateiks jums savo “sielą” - savo kurtas dainas ir tekstus, todėl visi, kas neabejingi kokybei ir nėra apriboti muzikinių stilių, kviečiami kartu su Giedre išgyventi šį iššūkį.

Savaitę užbaikim sportiškai! Sekmadienį jau XI kartą bus organizuojamas Danske bank Vilniaus maratonas. Taigi – kas nebėgat, renkamės palaikyti bėgančių ir taip įsilieti į triumfuojančia atmosferą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis