Pabodo prašmatnios tradicinės vakarienės prie žvakių šviesos?

Nuo praktinės magijos iki teatralizuotų vakarienių – nedvejokite ir pasirinkite renginį, kuris labiau prie širdies arba išdrįskite pasinerti į dar neišbandytas pramogas bei atraskite save iš naujo.

Lapkričio mėnesį pradėkime kūrybingai – Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje nuo antradienio startuoja keturių užsiėmimų ciklas “Mandalų kūrybos terapija ir asmeninis augimas”. Mandalų kūrybos terapijoje kaip ir dailės terapijoje svarbus pats kūrybinis procesas, kurio eigoje neretai išgirstame viduje esančias minčių "kalbas", naujai pažvelgiame į savo vidinį pasaulį. Kūryba lengviau padeda žmogui pajausti save kaip visumą, pamatyti, priimti ir spręsti vidinius konfliktus, o kartu ir vystytis, tobulėti kaip asmenybei. Pirmojo užsiėmimo metu (lapkričio 3 d.) būsite pakviesti susipažinti kas tai yra Mandala ir kaip ji pasireiškia kiekvieno gyvenime bei ant drobės tapysite intuityviąją Mandalą.

Trečiadienį Šv. Kotrynos bažnyčioje nušvis Brazilijos saulė ir suskambės įkvepiančios bossa nova melodijos - charizmatiškasis Adriano Trindade, bei jam talkinantys Lietuvos džiazo muzikos grandai žada užburiantį koncertą. Nepakartojamas pusantros valandos trukmės koncertas Šv. Kotrynos bažnyčioje, kuriame gyvens ir suksis nostalgiški bei romantiniai bossa novos, aistringi ekspresyvios sambos, bei pop muzikos skambesiai. Apsilankykite trečiadienį koncerte ir mėgaukitės “Braziliška fiesta” po bažnyčios skliautais.

Pabodo prašmatnios tradicinės vakarienės prie žvakių šviesos? Tuomet ketvirtadienį kviečiame apsilankyti Menų fabrike Loftas, kuriame vyks gurmanų teatro šou “Kriminalinė vakarienė”. Jau pats pavadinimas byloja, jog ši vakarienė bus išskirtinė. Ir ne tik dėl to, jog jai diriguos vienas garsiausių Lietuvos virtuvių šefų - Deivydas Praspaliauskas. Pats vakarienės pavadinimas skelbia, jog reikėtų laukti netikėtų įvykių srauto ir atkreipti dėmesį, kas iš tiesų sėdi greta Jūsų prie stalo. Užsukite vakarienės, o gaukite daug daugiau – netikėtumai ir siužeto vingiai įsups Jus į tikrą detektyvą.

Kas, jeigu ne moteris, gali vyrą įkvėpti gražiai atrodyti? O kad nepritrūktumėte įkvėpimo, abu su antrąja puse ketvirtadienį apsilankykite prekybos centre Ozas, kuriame socialinių mokslų daktaras E. Skerstonas pristatys savo knygą „Vyras ir veidrodis. Psichologinė dvikova“. Knygos pristatymo metu autorius aptars ypatingos gyvensenos kultūros raidą, jos svarbiausių etapų ir stilistinių krypčių poveikį, kuris jaučiamas bei įdomiai interpretuojamas iki šiol. Knygos pristatymą ves stilingoji Ugnė Skonsmanaitė, o renginio svečius linksmins grupė „Subtilu-Z”. Apsilankykite renginyje ir nuo šiol į veidrodį žiūrėkite su malonumu!

Jeigu kas nors atskleistų paslaptį, kaip pakeisti savo gyvenimą į gerą, ar pasinaudotumėte šiais patarimais? Penktadienį startuoja intriguojančiai skambantys kursai “Praktinė magija”. Nuvilsime – jokių burtų čia nerasite – tai paprastas, tačiau neįprastas, darbas su savo pasąmone. Ir visa magija sutelpa paprastame sakinyje: gyvename taip, kaip galvojame, jei nepatinka, kaip gyvename, keičiame tai, kaip galvojame! Taigi, kursų metų bus daug praktinių užsiėmimų, kaip pakeisti savo mąstyseną ir įsiklausyti į savo norus. Ir net nepastebėsite, kaip nuoseklus darbas su savimi atneš lauktų rezultatų.

Renginiai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – apsilankykite Kur.lt svetainėje ir išsirinkite kuo praskaidrinti savo kultūrinį gyvenimą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis