M. Streep herojės dukrą suvaidino tikroji aktorės duktė Mamie Gummer

Viena sėkmingiausių Holivudo aktorių, nepakartojamoji Meryl Streep šį rugsėjį gerbėjus džiugins smagioje ir jausmingoje istorijoje „Roko karalienė“ (angl. „Ricki and the Flash“).

Naujajame filme ji pasirodys drauge su dukra Mamie Gummer. Tai trečiasis kartas, kuomet juodvi vaidina tame pačiame filme. M.Streep įkūnijo senstančią roko žvaigždę, o jos duktė – nelaimingos meilės kankinamą pagrindinės herojės atžalą.

Pastarąjį kartą 66-erių M.Streep ir 31-erių M.Gummer drauge pasirodė 2007-ųjų juostoje „Paslaptis iš praeities“ (angl. „Evening“), o iki tol gerbėjai jas drauge išvysti galėjo tik 1986-ųjų filme „Heartburn“. Prie naujojo filmo „Roko karalienė“ dirbo išties įspūdinga profesionalų komanda. Šią komediją su dramos elementais režisavo filmo „Avinėlių tylėjimas“ kūrėjas Jonathanas Demme. Scenarijų juostai sukūrė Diablo Cody pasivadinusi scenaristė Brook Busey-Maurio, apdovanota „Oskaru“ už geriausiąjį originalų scenarijų, kuri ji sukūrė 2007-ųjų filmui „Džuno“.

"Acmefilm"

Filmo „Roko karalienė“ anonse žiūrovai gali išvysti, kad M.Streep herojė Riki visą gyvenimą gyvena rokenrolo ritmu. Muzikos, šlovės ir linksmybių alkstanti moteris būdama jauna palieka šeimą, kad taptų superžvaigžde. Jos grupė „Ricki and the Flash“ iki šiol kviečiama koncertuoti ir tik retomis akimirkomis muzikantė pasiduoda ilgesiui ir gailisi kadaise priimto sudėtingo sprendimo. Tačiau dešimtmečiai ištirpsta nepastebėti ir vieną dieną buvęs vyras Pytas (akt. Kevinas Kline‘as) paprašo Riki pagalbos. Jųdviejų duktė Džiulija – sugniuždyta. Sužadėtiniui palikus jauną moterį praktiškai prieš pat vestuves, ji neranda sau vietos iš sielvarto.

"Acmefilm"

Riki kaip mat išsiruošia į kelionę lankyti artimųjų, bet ji puikiai suvokia, jog po tiek metų toli nuo šeimos, vaikai nelauks jos išskėstomis rankomis. Duktė Džiulija ir sūnus Džošua (akt. Sebastianas Stanas) skeptiškai vertina ekscentrišką jų motinos elgesį ir Riki teks labai pasistengti, kad užsitarnautų jų pasitikėjimą.

Ar po tiek metų dainininkė gali tikėtis atleidimo? Ar dar nevėlu atitaisyti jaunystės klaidas? Charizmatiškoji M.Streep ir jos kolegos su gera doze humoro parodys vienos šeimos kelius ir klysteklius.

Rugsėjo 11 dieną Lietuvą pasieksiančio filmo „Roko karalienė“ anonsas:

https://www.youtube.com/watch?v=aEifdz_v8_Q

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis