L. Adomaitis - apie svarbiausias vertybes poros gyvenime

Įspūdingą koncertų turą po Lietuvą neseniai surengęs Linas Adomaitis ruošia ypatingą Valentino dienos koncertą.

Vasario 14 d. sostinės Teatro arenoje atlikėjas pristatys naują programą balsui ir fortepijonui, paruoštą kartu su pianistu bei kompozitoriumi Arnu Mikalkėnu.

Koncertuose visuomet šiltai bendraujantis su publika, Linas Adomaitis ir šįkart žada originaliai pristatyti žymiausias savo repertuaro dainas. Meilės dienai atlikėjas paruošė programą jaukiam, šiltam ir muzikine estetika dvelkiančiam vakarui, o prieš renginį atsakė į septynis klausimus apie meilę.

1. Linai, kaip manai, ar meilė ir muzika susijusios?

Žinoma. Tai yra vienas ir tas pats. Tiesą sakant, tai labai geras klausimas. Ir meilė, ir muzika yra aukščiausios bendravimo formos jausmų dimensijoje. Nei meilei, nei muzikai nebūtina kalba, nes tiek muzika, tiek jausmais gali daug ką pasakyti be žodžių.

2. Tavo Valentino dienos garso takelis? Kino filmas? Meilės miestas?

Meilės daina be konkurencijos - Stevie Wonderio „Isn’t She Lovely“. Jausmingiausias kino filmas man yra „Legends of the Fall“. Meilės miestas – Nida. Joje su žmona praleidome ir medaus mėnesį. Jei atvirai, tai kiekvienais metais ten medų kopinėjam.

3. Kokios trys pagrindinės vertybės yra svarbiausios poros gyvenime ar draugystėje?

Meilė, pagarba ir ištikimybė. Tarp jų visų galime dėti lygybės ženklą. Šios vertybės yra pamatas, ant kurio statomi šeimos namai.

4. Linksmiausia tavo įrašyta meilės daina? Ir apskritai, kam dedikuoji savo muziką?

Muziką dedikuoju savo mūzai Irmai Adomaitienei. Ypač šį išskirtinį Valentino dienos koncertą. Na, o linksmiausia daina – tai mūsų su Hokšila įrašyta Pasaulis gražus!

5. Kaip išsisukinėtum ar teisintumeisi savo moteriai, jei būtum kaltas?

Sakyčiau: „Brangioji, būk rami – esu ištikimas kaip vėjas“.

6. Kokią reikšmę tau asmeniškai turi Valentino diena?

Nepaisant to, kad iš Valentino dienos, kaip ir iš Kalėdų, pučiamas dirbtinis burbulas, visgi džiaugiuosi, kad yra tokia šventė. Tai dar viena proga prisiminti savo širdies žmogų, pamaloninti jį savo dėmesiu ar dovana.

7. Ką norėtum palinkėti savo muzikos gerbėjams?

Mylėkite ir būsite mylimi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis