Konferencija VEIKLI: moters sėkmė - jos rankose!

Moters gyvenimas – kupinas darbų, rūpesčių, atradimų, ji kiekvienoje situacijoje turi būti tvirta, rūpestinga, drąsi.

Tokia gali būti tik savo vidinį pasaulį pažįstanti ir valdanti, save realizuoti norinti ir besistengianti moteris. Būtent motyvacija atsigręžti į save ir patarimai, kaip būtų galima tai padaryti – pagrindinis rugsėjo 25-26 dienomis vyksiančios moterims skirtos konferencijos VEIKLI tikslas.

Kaip teigia konferencijos VEIKLI organizatorės, savirealizacija ir pažinimas, padedantys išreikšti save, naudingi kiekvienai šiandieninei moteriai.

„Šiemet jau antrą kartą vyksiančioje konferencijoje dalyvaus 18 pranešėjų, kurie kalbės apie ieškojimą ir gyvenimą atradus tikrąjį save, pajutus vidinę harmoniją. Taip pat bus paliestos mitybos, santykių šeimoje ar su kitais žmonėmis, grožio, jo suvokimo ir meilės savo kūnui, kelionių ir kitos temos. Pranešimų spektras – labai platus ir įdomus.

Kiekviena konferenciją aplankysianti moteris gaus daugybę asmenine patirtimi papildytų įžvalgų, kurias tikrai galės panaudoti daugelyje gyvenimo situacijų. Taip pat skatinsime pasidalinti ir savo patirtimi“, - sako konferencijos VEIKLI projektų vadovė Renata Burbulienė.

„Konferencijoje dalyvauja ir jos pasiklausyti ateina žingeidžios, norinčios mokytis, tobulėti ir dalintis, asmenybės. Galima sakyti, kad tokioms moterims – niekada negana, jos nori pačios augti, o vėliau, netgi padėti tai daryti kitiems. Mūsų tikslas – padėti tokioms moterims žengti pirmą žingsnį savęs tobulinimo, kilimo karjeros laiptais, geresnių santykių ar sveikatos link. Kiekvienas ieškojimų kelias – skirtingas, todėl duodame pradinius įrankius ir parodome, jog variantų, kuriuos galima rinktis – labai daug. Tereikia ryžto ir pastangų, nes pažinimas ir harmonija ne visada ateina iš karto, jų reikia išlaukti,“ – pasakoja VEIKLI direktorė Jurgita Vaitkevičienė.

Konferencija VEIKLI siekia moterims parodyti, kad atsakymus į rūpimus klausimus gali padėti rasti kitos moterys, išgyvenusios daugybę panašių dalykų. Kolektyvinė moterų patirtis ir diskusijos naudojamos, kaip asmeninio tobulėjimo priemonė.

2013 metais konferencijoje dalyvavo per 600 moterų. Šiemet organizatoriai pateikia naujovę – tiesioginę konferencijos transliaciją internetu, kuri padės negalinčioms konferencijoje apsilankyti moterims išgirsti jas dominančius pranešimus.

„Transliacija internetu – entuziastingų moterų, negalinčių atvykti į konferenciją, įkvėpta idėja. Tokiu būdu, kiekvienais metais tobulindami konferenciją, galėsime pabrėžti vieną pagrindinių žinučių, kurią transliuojame savo dalyvėms – moteriškam veiklumui, tobulėjimui ir iniciatyvumui ribų nėra“, - teigia J. Vaitkevičienė.

VEIKLI dalyvėms pranešimus skaitys žinomos asmenybės: savo mintimis ir išgyvenimais, padėjusiais atrasti harmoniją, dalinsis žurnalistė Juventa Mudėnienė, laidų vedėja Livija Gradauskienė, rašytoja Jurga Adomo, žaliosios mitybos specialistė Gražina Gum, jogos trenerė Eva Tombak, gyvenimo koučingo specialistės Aušra Bijaminienė ir Ilona Tamo, rašytoja, saviugdos specialistė Gintarė Davainienė, VšĮ “Moters pagalba moteriai” direktorė Ernesta Butkuvienė, psichologė Jūratė Bortkevičienė ir kitos. Konferencijoje dalyvaus ir trys vyrai – bankininkas (DnB bankas) Andrius Ivašauskas kalbės apie sėkmingai ir pelningai versle dirbančias moteris, „Moters Magijos Mokyklos“ įkūrėjas ir lektorius Rimvydas Židžiūnas, kartu su Andre Pabarčiūte, moterims atskleisiantys laimingų santykių ir asmens realizacijos juose paslaptis bei kapitonas, vadybininkas, lektorius Paulius Kovas, kurio tikslas – pasakyti, jog kiekvienas žmogus gali padaryti labai daug, tereikia savimi tikėti.

Konferencija VEIKLI vyks 2014 m. rugsėjo 25-26 dienomis, LITEXPO parodų ir konferencijų centre, Vilniuje. Renginio tiesioginę transliaciją bus galima stebėti internete adresu www.webseminarai.lt. Bilietus galima įsigyti www.bilietai.ltarba BILIETAI LT kasose.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis