Kalėdinėje mugėje – virš 100 kūrėjų ir tūkstančiai dovanų idėjų

Gruodžio 22-23 d., likus porai dienų iki Kalėdų, menų fabrikas „Loftas“ jau trečius metus kvies į „paskutinės minutės“ Kalėdinę dizaino mugę „Uptown Kalėdos: Last Minute Market“.

Ši mugė bus tikras išsigelbėjimas užimtiems Kalėdų seniams nespėjusiems rasti dovanėlių visiems savo mylimiesiems, vaikams, tėvams, augintiniams ir net patiems sau. Viskas po vienu stogu – šiltai ir jaukiai – „Lofto“ viduje, šiemet dvigubai padidėjusiose erdvėse.

Kalėdinės mugės dalyvių įvairovė bus išties įspūdinga – nuo drabužių ir aksesuarų dizainerių iki namų interjero detalių ir dovanų augintiniams kūrėjų. Naujausias sezono mados tendencijas ir savo drabužių kolekcijas pristatys tokie Lietuvos dizaino kūrėjai, kaip „Zefyras“, Diana Paukštytė, „labadiena“, „Egy Boy“ ir daugelis kitų, tarp kurių šiemet bus ir mugės naujokų. Aksesuarų pasirinkimo gausybė irgi apsuks galvą – itin erdviose mugės patalpose įsikurs papuošalų dizaineriai „Make Heads Turn“, „Mune“, „Tadam!“, „Pykok“ ir Simona Samojauskaitė, galanterijos kūrėjai „Mad Mona“, „Dob Shop“, „Indigo“, „Toks visoks“ ir t.t.

Organizatorių nuotr.

„Šių metų „Uptown Kalėdos: Last Minute Market“ mugės naujiena, kad itin daug dėmesio bus skiriama vaikams, todėl dovanų ieškantys tėveliai gali atsipūsti – įdomių, patogių ir praktiškų pirkinių pasirinkimas nenuvils. Kol tėvai mugėje ieškos, ką padėti po egle – mažieji galės pramogauti vaikų zonoje, kur jų lauks kūrybinės dirbtuvės ir kitos pramogos“, – pasakoja viena menų fabriko „Loftas“ įkūrėjų Živilė Diawara.

Išrinkti gerą dovaną vyrams taip pat nėra lengvas uždavinys, tačiau „Uptown Kalėdos: Last Minute Market“ šiemet bus pasirūpinta ir jais – mugėje bus galima rasti ir vyrams dedikuotų mados kūrinių, ir sportui ar laisvalaikui skirtų inventorių, pavyzdžiui, inovatyvius „City Birds“ paspirtukus, „Magnetico“ peteliškes, „We're able“ kuprines, „Rokenbau“, „Elf Bread“ aksesuarus ir pan.

Organizatorių nuotr.

„Muzikos gerbėjus džiugins Melomanų kampas, gurmanus – delikatesų gausa, grožio ir sveikatos puoselėtojus – kvapnūs kosmetikos prekystaliai, o nespėjusius šventiškai papuošti namų – didžiulis Kalėdinių aksesuarų pasirinkimas. Mugėje nebus pamiršti ir keturkojai draugai – „Uptown Kalėdos: Last Minute Market“ mugė pasiūlys dovanų idėjų ir jiems“, – teigia viena mugės organziatorių Marija Pulokaitė.

Prieš pat šventes vyksiančioje mugėje bus galima ne tik be streso pasirūpinti Kalėdinėmis dovanomis, bet ir čia pat atnaujinti savo pačių įvaizdį. Praalkusiųjų ir ištroškusiųjų lauks gardus „street food“ maistas ir užkandžiai, karštas vynas bei Kalėdinė „Coffee Inn“ kava. Geros naujienos ir pavargusiems nuo ausis išūžusios Kalėdinės muzikos – „Uptown Kalėdos: Last Minute Market“ DJ leis atsikvėpti skambant gerai muzikai.

Organizatorių nuotr.

„Paskutinės minutės“ Kalėdinė dizaino mugė „Uptown Kalėdos: Last Minute Market“ šiemet vyks gruodžio 22-23 d., menų fabrike „Loftas“. Abi dienas mugė veiks nuo 12 val. iki 22 val. Renginys nemokamas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis