Kaip būti geriems, teisingiems ir idealiems

Nusimato darbinga savaitė? Turime kelis pasiūlymus, kurie išblaškys po ilgos darbo dienos, o Jūsų laisvalaikį nuspalvins gražiausiomis spalvomis. Išsirinkite kur ir kada, ir ruoškitės šuoliui į pramogas.

Dievinate skanų maistą? Tuomet būtinai pirmadienį apsilankykite Soul & Pepper restorane. Šiandien jis taps vienu iš gastronomijos savaitės restoranų žemėlapio taškų bei pasiūlys specialiai būtent šiam renginiui sukurtą meniu. Lapkričio 16-22 dienomis sostinėje jau antrus metus vyksta Vilniaus gastronomijos savaitė. Jos metu restoranai atveria duris visiems, norintiems pažinti aukštesnę maisto kultūrą, gastronomijos tendencijas bei restoranų šefų meistrystę. Tad rezervuokite staliuką restorane Soul & Pepper ir mėgaukitės gurmaniška popiete.

Antradienį kviečiame apsilankyti stipriame ir temperamentingame spektaklyje „Brangioji Mokytoja“. Spektaklis, pastatytas pagal L. Razumovskajos pjesę, įsuks į niekur nedingusias mokyklos realijas ir papasakos apie pavojingą mokytojos ir jos mokinių bendravimą, pamažu virstantį nevaldomu mokinių manipuliavimu ir žiauriu psichologiniu teroru. Spektaklio režisierė kelia klausimą - kaip toli galima eiti, kovojant dėl šviesios ateities, ir ant kortos statant žmogiškąsias vertybes? Minimalistinis scenovaizdis išryškina personažų charakterius bei leidžia įsijausti į vykstančią dramą, tad dairytis į laikrodžius tiesiog nebus kada – siužetas jus įtrauks ir nepaleis iki spektaklio pabaigos. Spektaklis skirtas vyresnių klasių moksleiviams, jų pedagogams ir tėvams – tad, jeigu bent vieniems priklausote, tikrai nenusivilsite spektakliu.

Kas geriau nei moterys, papokštaus apie moteris – paklausė Comedy Club moteriškasis desantas ir nusprendė atskirai nuo kolegų vyrų parengti stand up žanro šou “Сomedy Woman”! Šį trečiadienį, apsilankę Klaipėdoje esančiuose Žvejų rūmuose, galėsite juoktis iki ašarų, nes moterys moka fantastiškai pasijuokti iš savęs ir aplinkinių, o jų pasirodymai visuomet išsiskiria originalumu. „Comedy Woman“ pasirodymas – išbaigtas spektaklis, kuriame, kaip ir priklauso teatro veiksmui, yra įžanga, pažyminti problemą, ir visiems suprantama ir prieinama pabaiga, priverčianti žiūrovą susimąstyti. Apsilankykite šiame šou ir kartu pasijuokite iš visiems gerai žinomų gyvenimiškų situacijų, kurios, pasitelkus humorą, pamatomos visai kitoje šviesoje.

Mes puikiausiai žinome, kaip būti geriems, teisingiems ir idealiems kitiems, tačiau ar žinome, kaip būti tikruoju savimi? Tikime, jog apsilankę R. Židžiūno seminare „Gyvenk savo gyvenimą!“, rasite atsakymą į šį sudėtingą uždavinį. Emocinio ir dvasinio intelektų lavinimo specialistas požiūrio plėtimo seminare atskleis paslaptis, kaip gyventi darnoje su pačiu savimi. Seminare bus keliama daug visiems žmonėms aktualių klausimų ir, svarbiausia, sužinosime daug svarbių atsakymų. Seminaras vyks Kaune, Europa Royale viešbutyje jau šį ketvirtadienį – rezervuokite vietas ir leiskitės į savojo Aš tyrinėjimą kartu su specialistu.

Kaip įprasta - penktadienį renginiai pasipila it iš gausybės rago. Ir, jeigu dar neišsirinkote kuo nudžiuginti savo akis ir ausis, mes Jums siūlome juoko pliūpsnį – komediją “Meilė pagal grafiką”. Tai vienas populiariausių spektaklių Lietuvoje, garantuojantis linksmų ir kartais netgi absurdiškų situacijų dozę. Spektakyje pasakojama istorija apie taksistą, kuris, papuolęs į ir taip nepavydėtiną situaciją, papuola į dar keblesnę – atskleidžiama jo paslaptis apie turimas dvi žmonas… Štai taip ir prasideda visi nesusipratimai. Tai istorija apie meilę ir gyvenimą, šeimą, žmogaus laisves šeimoje ir vyrų bei moterų fantazijas, o kur dar geras humoras ir netikėti siužeto vingiai! Penktadienį Kauno Girstučio salė aidės nuo juoko!

Pasiūlymai laisvalaikiui - nuo spektaklių iki renginių kavinėse, nuo ekskursijų iki šokių madingiausiuose klubuose – visa tai ir dar daugiau – www.kur.lt renginių portale.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis