K. Smorigino režisuotas spektaklis atsisveikina su žiūrovais

Net šešerius metus žiūrovų dėmesį kausčiusi viena populiariausių teatro komedijų Lietuvoje „Mano žmonos vyras“ balandžio 22 dieną bus parodyta paskutinį kartą. Tądien Kosto Smorigino režisuotas spektaklis su žiūrovais atsisveikins jubiliejinio 200-ojo pasirodymo metu.

„Geri dalykai turi pradžią – turi jie ir pabaigą. Šešeri metai gyvavimo ir 200 pasirodymų bet kokiam spektakliui yra solidus rezultatas, reiškiantis, kad žiūrovai šią komediją suprato ir pamilo. Man, kaip režisieriui, tai didžiausias komplimentas, kuriuo labai džiaugiuosi“,– sako „Domino“ teatro komedijos „Mano žmonos vyras“ režisierius Kostas Smoriginas, spektaklio atsisveikinimo dieną švęsiantis ir savo 63-iąjį gimtadienį.

Organizatorių nuotr.

Komedijos „Mano žmonos vyras“ gastrolių geografija apėmė 50 Lietuvos miestų, o per šešerius metus šį spektaklį pamatė daugiau negu 70 tūkst. žiūrovų visoje šalyje. Ši komedija taip pat buvo pirmasis spektaklis, su kuriuos profesionalus komedijos teatras „Domino“ pradėjo sėkmingas gastroles užsienio šalyse.

Organizatorių nuotr.

Komedijoje vaidina pripažinti scenos profesionalai: Arūnas Sakalauskas, Jolanta Dapkūnaitė, Juozas Gaižauskas – originalioje aktorių trupėje buvo ir Vytautas Šapranauskas. Spektaklis pastatytas pagal kroatų dramaturgo Miro Gavrano pjesę – šis autorius tarptautinės bendruomenės ne kartą pripažintas geriausiu Centrinės Europos rašytoju. Jo kūriniai išversti į 35 kalbas, o spektakliai pagal M. Gavrano pjeses pastatyti daugiau negu 200 pasaulio teatrų.

„Mano žmonos vyras“ – drąsi komedija apie painų meilės trikampį, netradicinę šeimą ir saldžias moters pinkles.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis