Ieškančius dovanų kvies kalėdinėje mugėje Vilniuje įsikursianti mados ir dizaino zona

Kankina sprendimai, ką dovanoti draugei, mamai, broliui? Trokštate kažko madingo ir naudingo? Gruodžio 9-tą dieną, 10-19 val. Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“ rasite atsakymus į visus šiuos klausimus. Mados ir stiliaus specialistai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos susiburs didžiausiame kalėdiniame miestelyje po stogu – „Didžiojoje kalėdinėje mugėje“, kur jų lauks ir mados zona „Design for life“. Naujausios drabužių kolekcijos, stilingiausi papuošalai, kosmetikos priemonės ir visa galybė specialių veiklų bei užimtumo programų, o kur dar nuolaidos ir dovanos – visa tai vienai dienai įsikurs parodų ir kongresų centre.

Madai neabejingi kalėdinės mugės svečiai rinksis mados zonoje. Čia slėpsis puošnios suknelės, vienetinės rankinės, išskirtiniai papuošalai, kalėdiniai megztiniai bei šilti paltai. Renginyje laukiamos ne tik moterys, kažką sau čia ras ir vyrai, bus siūlomi gaminiai vaikams. Pirmuosius lankytojus pasitiks ne tik daugiau nei 300 gamintojų, įvairiausios veiklos, bet ir visiškai nemokamai jiems čia dalijami spaudos leidiniai – juos gaus šimtai pirmųjų mugės lankytojų.

Iš viso Vilniuje įsikurs keli tūkstančiai iš visos Lietuvos bei Latvijos atvykusių prekybininkų. Smulkieji verslininkai ir gerai žinomi prekių ženklai dovanos plačiausią šalyje maisto ir gėrimų pasirinkimą, drabužių, tekstilės ir aprangos gaminius, dovanas ir idėjas šventinei aplinkai. Specialiai renginiuose suskirstytos zonos padės atrasti norimą prekę kiekvienam lankytojui.


Organizatorių nuotr.

Gruodžio mėnesį svarbu ne tik dovanos, bet ir įvairios pramogos, jos neaplenks ir kalėdinės mugės. Parodų ir kongresų centre lankytojus linksminti ir pritraukti pasiryžęs ne vienas prekių ženklas. Nuo 2007-ųjų metų lyderiaujantis dovanų čekių, kortelių ir rinkinių platintojas „Gera dovana“ mugės lankytojų lauks su žaliuoju ekranu. Tai specialus ekranas, kuriame galite būti įamžinti pačiose netikėčiausiose vietose. Norintys galės varžytis dėl šio mugės dalyvio įsteigtų dovanų čekių bei didžiojo prizo – pasivažinėjimo automobiliu „Ferrari“, o stende apsipirkusiems svečiams nebereikės rūpintis ir dovanos įpakavimu, nes jis bus visiškai nemokamas.

Originalius pasaulio žemėlapius pristatys „Trip map“. Amžinajame kelionių dienoraštyje kiekviena mugėje apsilankiusi šeima turės galimybę sudėti brangiausių prisiminimų akimirkas.


Organizatorių nuotr.

Kalėdiniame parodų ir kongresų centro miestelyje svečiai turės galimybę keliauti laiku ir erdve, žvalgytis po skirtingas pasaulio šalis ir nematytus kraštus. Čia jų lauks išskirtinė virtualios realybės pramoga 5D, padėsianti pajusti, ką reiškia keliavimas laiku.

Mažuosius sutrauks speciali žaidimų erdvė, kurioje vaikams bus suteikiama galimybė kurti ir įgyvendinti savo idėjas konstruojant iš ąžuolo pagamintus medinius lego tipo konstruktorius. Į kūrybą įtraukianti veikla nepaliks abejingų ir padės pailsėti nuo šventinių apsipirkimų maratono.

„Didžioji kalėdinė mugė“ – tai bendras 8 miestų projektas, kuris prasidės gruodžio 9-tąją Vilniuje, parodų rūmuose „Litexpo“, o vėliau keliaus po visą Lietuvą: gruodžio 10-tą dieną vyks Šiauliuose „Šiaulių“ arenoje ir Marijampolėje, Marijampolės kultūros centre, gruodžio 16-tą Kaune, „Žalgirio’’ arenoje, gruodžio 16-tą Utenoje, Utenos arenoje, gruodžio 17-tą Jonavoje, Jonavos arenoje ir Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, gruodžio 23-ią Alytuje, Alytaus arenoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis