Gegužės mėnesį – net du užburiantys tango vakarai

Ekspresyvusis Vilniaus tango teatras, dar šį rudenį įspūdingu šou „Lunfardo“ stebinęs Lietuvos, o vėliau ir Argentinos žiūrovus, iš tango gimtinės grįžta su gaivaus ir šviežio oro gūsiu ir pristato jau antrą šio sezono premjerą – tango šou „Dos por Cuatro“.

Paskutinį žiemos mėnesį vasara alsuojančioje Argentinoje gastroliavę Vilniaus tango teatro artistai neslepia: „Tai, kad Buenos Airėse daug šiukšlių ir tango muzikos – ne mitas!“.

Organizatorių nuotr.

Tango gimtinės purvo ir didybės, plačios emocijų ir potyrių aplitudės įkvėptas, patirties bendraudamas su tango profesionalais įgijęs Vilniaus tango teatras, kupinas naujų jėgų ir įspūdžių, visus išgyvenimus ir dar artimesnę pažintį su tango kultūra sudėjo į naują, dinamišką, dar spalvingesnį ir dar aistringesnį tango šou „Dos por Cuatro“.

Organizatorių nuotr.

Tango, baleto, istorinio ar modernaus šokio skirtumai virsta derme tango šou „Dos por Cuatro".

Tai metafora, savyje slepianti tango ritmą, daugiasluoksniškumą ir ekspresiją, lenkiančią net patį laiką. Tango, baleto, istorinio ar modernaus šokio skirtumai virsta derme tango šou „Dos por Cuatro".

Organizatorių nuotr.

Į unikalų tango šou kviečia Lietuvoje jau gerai pažįstami artistai – vokalistė Egidija Mačiulytė, profesionalūs šokėjai Ineta Brasaitė ir Simas Balnionis, Gintarė Kudarauskaitė ir Modestas Jančiulis, Kristina Markevičiūtė ir Naglis Bierancas, Rūta Krivickaitė ir Martynas Bimbiras. Režisierius, choreografas Sigitas Repšys.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis