Filme „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ – ryškiausių profesionalų susitikimas

Karščiausias ir labiausiai šokti užkrečiantis šios vasaros filmas – naujasis „Šokio hip-hopo ritmu“ kūrėjų darbas, įspūdingų profesionalų pasirodymais nustebinsiantis „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ (angl. „Step Up: All In“).

Juosta, kuri kinuose 3D formatu bus rodoma jau rugpjūtį, neregėtų šokio judesių nepašykštės ne tik norintiems pasigrožėti šokėjų meistriškumu, bet ir šios srities ekspertams. Juolab, kad šįsyk herojų laukia didžiausias kada nors vykęs šokių konkursas pasaulio linksmybių sostinėje, nuodėmingajame Las Vegase.

"Acmefilm" nuotr.
Neoninių šviesų mieste vėl susitiks ankstesniuose filmuose matyti aktoriai. Visi jie suvienys jėgas ir taps viena šokio trupe, kad susirungtų dėl pergalės su itin rimtai nusiteikusiais konkurentais. Konkursas Las Vegase – tarsi jų išsvajotasis auksinis bilietas į ryškiausių pasaulio meistrų ir aukščiausios šokio industrijos lygos gretas, o šokis – jų meilė, svajonė ir gyvenimas. Vienas iš svarbių varžybų elementų – šou, tad herojams tenka gerokai pasukti galvas, kuo nustebinti visko mačiusius teisėjus ir varžovus.

"Acmefilm" nuotr.
Filme „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ žiūrovus vėl linksmins charizmatiškas ir humoro jausmo nestokojantis garbanius Robertas pravarde Briedis, kurį įkūnijo Adamas Sevani. Pagrindiniu šokių trupės lyderiu taps juostoje „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija“ (angl. „Step Up Revolution“) debiutavęs gražuolis Ryanas Guzmanas. Tąsyk su šokėja Kathryn McCormick Majamį kaitinęs aktorius specialiai šiai 2012-ųjų juostai pirmąsyk gyvenime profesionaliai mokėsi šokio. Energingas ir ryžtingas R.Guzmano vaidmuo, puikus aktoriaus kūnas ir plastika kaip mat užtikrino jam gausias gerbėjų minias.

"Acmefilm" nuotr.
Naujojoje juostoje „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ jo scenos partnerę ir mylimąją įkūnijo žavi tamsiaplaukė aktorė Briana Evigan. Taip pat filme galima išvysti kitą gražuolę šokėją, ankstesniuose „Šokis hip-hopo ritmu“ filmuose matytą ir vėl į ekranus sugrįžusią Alyson Stoner.

"Acmefilm" nuotr.
Romantiškas, judesio ir puikios muzikos kupinas filmas „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ Lietuvos kino teatruose pasirodys jau nuo rugpjūčio 8 dienos.

„Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ anonsas:

https://www.youtube.com/watch?v=ja50-BSIRIU

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis