Filmas išsiilgusiems tikros draugystės bei nesumeluotos meilės

Romantinėje komedijoje „Su meile, Rouzė“ aktorei Lily Collins teko nelengva vienišos motinos rolė.

Išsiilgusiems tikros draugystės bei visas kliūtis įveikiančios, nesumeluotos meilės bei jas lydinčių šmaikščių akimirkų į Lietuvos kino teatrus spalio pabaigoje atkeliauja romantinė komedija „Su meile, Rouzė“ (angl. „Love, Rosie“). Pagal 2004-aisiais išleistą romano „P.S. Myliu tave“ autorės Cecilios Ahern knygą „Kur baigiasi vaivorykštė“ pastatytame filme pagrindiniai vaidmenys teko jauniems, tačiau pripažinimo jau sulaukusiems aktoriams Lily Collins ir Samui Claflinui.

"Acmefilm" nuotr.
Filmo „Su meile, Rouzė“ istorija prasideda džiaugsmingai – tikrą draugystę nuo pat vaikystės puoselėję Rouzė (akt. Lily Collins) ir Aleksas (akt. S.Claflinas) dalijasi svajonėmis ir yra tiesiog neišskiriami. Jie žino vienas kito paslaptis, pažįsta vienas kitą iki sielos gelmių ir paremia sunkią akimirką. Vargą ir džiaugsmą kartu išgyvenę bičiuliai tik baigdami mokyklą ima įtarti, jog tai, kas juodu sieja, gali būti kur kas daugiau nei draugystė. Tačiau abu draugai bijo sugadinti ilgai juos lydėjusį supratingumą ir šiltus jausmus, tad mintis, kad jiedu galėtų būti pora ištirpsta kasdienybės ir mokyklos baigimo sūkuryje.

"Acmefilm" nuotr.
Tačiau likimas turi jaunuoliams savų planų. Po vidurinės mokyklos skirtingais keliais pasukę ir atitolę Rouzė ir Aleksas nepamiršta vienas kito ir išlaiko, kad ir retą, tačiau stiprų ryšį bei ilgisi laiko drauge. Žinoma, tiek vienam, tiek kitam krinta nelengva išbandymų našta. Nėščia pasijutusi ir dukrelę pagimdžiusi Rouzė augina ją viena. Mergina stengiasi kaip įmanydama kabintis į gyvenimą, tačiau net jos bičiulė juokauja, kad sudėtingesnes dienas nei Rouzės įsivaizduoti pritrūktų fantazijos. Po kurio laiko Aleksas taip pat sukuria šeimą, tačiau širdį neramina jausmas, kad savo žmonos jis visgi nemyli.

Emocionali, džiugiomis ir skaudžiomis akimirkomis mirguliuojanti graži istorija leis iš naujo įvertinti, kas yra draugystė, kas – meilė ir kada jausmai tikri. Romantiškas pasakojimas „Su meile, Rouzė“ Lietuvą pasieks spalio 31 dieną.

Filmo „Su meile, Rouzė“ anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=-O8xdRkrAbI

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis