Fantastinio veiksmo filmas „Aš, Frankenšteinas“ keičia pabaisos įvaizdį

Koks būtų superherojus, jei jam į pagalbą neateitų bent viena gražuolė – dailios šviesiaplaukės draugija filme „Aš, Frankenšteinas“ (angl. „I, Frankenstein“) gali pasigirti ir aktoriaus Aarono Eckharto herojus Adamas Frankenšteinas.

Dešimtmečius iš žmonių dalių suplipdytam nemirtingam monstrui klijuotos etiketės neabejotinai pasikeis vos tik naujas fantastinis veiksmo filmas pasieks kino ekranus. Pasak Y.Strahovski, šįsyk Frankenšteinas bus visiškai kitoks nei iki šiol ekranuose matytos ankstesnės jo versijos.

31-erių serialo „Deksteris“ žvaigždė Y.Strahovski, portalui Digitalspy.co.uk sakė, kad naujoji juosta „Aš, Frankenšteinas“ taps nauju posūkiu klasikinio monstro Frankenšteino gyvenime. „Šiame filme pasakojama, kaip iš skirtingų žmonių kūnų sukurtas Frankenšteinas išgyveno iki šių dienų. Jis nemirtingas ir iki šiol klajoja po žemę.

"Acmefilm" nuotr.
Istorija vyksta šiuolaikiniame pasaulyje, moderniame mieste, herojai taip pat šiolaikiški. Mano nuomone, labai įdomu tai, kad juostoje „Aš, Frankenšteinas“ pristatomos visiškai naujos fantastinių būtybių rūšys – geriečių pusę atstovaujančios gargulijos, ginančios žmonių rasę, ir blogiečiai – neregėti demonai“, – pasakojo iš Australijos kilusi aktorė. Jos teigimu, įmanoma, kad „Aš, Frankenšteinas“ taps naujos frančizės pradžia, jei žiūrovus sužavės ši veiksmo kupina istorija.

Nextmovie.com apžvalgininkų nuomone, Y.Strahovski – neabejotinai karščiausia filmo mergina, kuri yra ne tik žavinga, bet ir, žiūrovų džiaugsmui, gyva. Tai išties neeilinė savybė, mat dauguma filmo personažų, kaip ir pats Frankenšteinas, yra nei gyvi, nei mirę – jie nemirtingi.

"Acmefilm" nuotr.
Dailiai australei teko mokslininkės vaidmuo. Pagal siužetą, ji dirba gaivindama mirusiuosius ir apgaule yra priverčiama padėti demonams kurti nemariųjų karių armiją. „Tame pasaulyje yra tam tikras protokolas, kurio paisyti privalo tiek geroji, tiek blogoji pusės, o tokios kariaunos kūrimas neabejotinai jam prieštarauja. Mano herojė Tera tampa aplinkybių auka“, – sakė Y.Strahovski.

Mokslininkę likimas suveda su nemirtinguoju Adamu Frankenšteinu, kurį įkūnijo amerikiečių aktorius A.Eckhartas, matytas tokiuose filmuose kaip „Olimpo apgultis“, „Romo dienoraštis“, „Triušio urvas“, „Netikėta meilė“ ir „Tamsos riteris“.

"Acmefilm" nuotr.
„Žiedų valdovo“ trilogijoje vaidinusiai aktorei Mirandai Otto teko Leonoros, gargulijų karalienės rolė, o iš „Karibų jūros piratų“ pažįstamas aktorius Billas Nighy tapo pagrindiniu juostos „Aš, Frankenšteinas“ blogiečiu.

Naujas, stebinantis ir bauginantis žvilgsnis į vieną netikėčiausių mokslininkų kūrinių – Frankenšteiną – Lietuvos kino teatruose jau nuo sausio 24 dienos.

"Acmefilm" nuotr.

Filmo „Aš, Frankenšteinas“ anonsas:

http://www.youtube.com/watch?v=MgTE83LB4z8

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis