Ekscentriška aktorė siūlo pratęsti pažintį bare

Pasibaigus lietuviškajai „Sirenų“ programai, sceną iškart perėmė pirmieji užsienio programos svečiai ir liaupsių kasdien sulaukiantys „Rimini Protokoll“ režisieriaus Stefano Kaegi „...kambariai be žmonių“, į intymius susitikimus su šviesių žmonių prisiminimais bei svajomis kviečiantis iki pat spalio 8-oios imtinai.

Šiandien, spalio 5 dieną prasideda ir antrasis festivalio etapas, kviečiantis į užsienio programos spektaklių maratoną bei susitikimus su kūrybinėmis grupėmis bei į vakarėlį su žavingąja Silvia Calderoni.

Italų teatro ir kino aktorė Silvia Calderoni, Lietuvos žiūrovams pažįstama iš režisieriaus Davide Manuli filmo „Legenda apie Kasparą Hauserį“, spalio 7-8 dienomis prisistatys ir scenoje, ir prie DJ‘aus pulto.

Šeštadienį ir sekmadienį 19 val. LNDT Mažojoje salėje vyks italų teatro trupės „Motus“ kurtas spektaklis „MDLSX“, kuriame solo vaidmenį atlieka S. Calderoni.

Spalio 7 d. po spektaklio ir susitikimo su žiūrovais, nuo 22.00 val. iki 04.00 val. Silvia kviečia spektaklį mačiusius ir ne tik pratęsti su ja pažintį vakarėlyje, kuris vyks Vokiečių gatvėje įsikūrusiame pop-up bare "11.11"

Pasak „keliaujančio baro“ savininkų, čia po vienu stogu sukuriama savotiška savaitgalio ir laisvalaikio Meka, į kurios labirintus priklysta performanso meno, gyvos muzikos, kultūrinių renginių bei trankių vakarėlių mylėtojai.

Tuo tarpu šiame amplua Silvią Calderoni galima pristatyti kaip performerę ir DJ‘ą, suformuotą povandeninių teatro ir kitų meno šakų srovių. Jos DJ set‘as – tai performansas, kuriame menininkės kūnas ir elektroninė, elektropunk, new wave, trash ir 80-ųjų muzika susijungia į vientisą energijos sprogimą. Vakarėlyje taip pat gros DJ‘ai 11 kaštonų ir aktorius Marius Čižauskas.

Tuo tarpu su kitais festivalio „Sirenos“ užsienio programos spektaklių kūrėjais bus galima susipažinti pokalbiuose po spektaklių.

Šią savaitę susitikimus su kūrybinėmis grupėmis moderuos Natalija Arlauskaitė (spalio 5 d., po spektaklio „Teatro atiminimo akmenys“), Tomas Vaiseta (spalio 6 d. po spektaklio „Artimas miestas“) ir Darja Lyzenko (spalio 7 d. po spektaklio „MDLSX“). Kitą savaitę, spalio 12 ir 13 d., „Sirenos“ taip pat kvies į spektaklius ir pokalbius su kūrėjais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis