Du nemokami prestižinio vaikų choro iš Hongkongo koncertai

Rugpjūčio 11 d., pirmadienį, Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje intelektualios muzikos gerbėjai yra kviečiami apsilankyti nemokamame prestižinio vaikų choro iš Hongkongo koncerte.

Tačiau prieš tai, rugpjūčio 8 d. choras pasirodys pajūryje – Kretingos kultūros centre, irgi nemokamai.

„Yip’s“ vaikų choras yra neoficialus Hongkongo kultūros ambasadorius visame pasaulyje, geriausiai atspindintis šio krašto tradicijas ne tik kultūroje, bet ir šeimoje – juk vaikai yra juos supančios aplinkos veidrodis“, – sako „Yip’s“ choro įkūrėjas Yip Wai-hong.

Per daugiau nei 30 metų veiklos šokiam ir muzikai gabūs „Yip’s“ vaikai koncertavo daugiau nei 80 skirtingų miestų visuose žemynuose, ypatinga balsų darna užpildydami prestižines koncertų sales.

YIP’s choro iš Hongkongo viešnagė:
https://www.youtube.com/watch?v=Nrm243uqd9I

Jie nuolat keliauja po pasaulį ir jų repertuaras neapsiriboja tik klasika, o apima šiuolaikinius pasaulietinius, džiazo bei religinius kūrinius. Taip pat svečių iš Azijos koncertus Vilniuje ir Kretingoje papildys šokiai ir įspūdingi vaikų kostiumai.

Gražūs ir jautrūs „Yip’s“ choro veikalai spinduliuoja ramybe, sakralumu ir itin aukštu muzikavimo lygiu. Visa tai tik dar labiau išaukštins Šv. Kotrynos bažnyčios akustiką ir atmosferą, o poilsiautojus pajūryje nuteiks šviesiam savaitgaliui.

Hongkongo chore dainuojantys ir šokantys vaikai kaskart susilaukia ypatingo dėmesio, muzikologų palankumo ir chorą aukštinančių recenzijų pasaulio žiniasklaidos puslapiuose.
 

Rugpjūčio 8 d. 18:30 Kretingos Kultūros Centras
Rugpjūčio 11 d. 19:00 Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis