Dovanokite dukrai dėmesį ištisus metus

Artėjant gražiausioms metų šventėms galva sukasi nuo dovanų pirkimo bumo. Ką išrinkti vyrui, mamai, dukrai? Norėtųsi kažko vertingo, įdomaus, o kartu ir teikiančio džiaugsmo, tačiau kas patinka šiuolaikinėms paauglėms?

Kas madinga ir įdomu jaunimui? Nešvaistykite laiko spėliodamos ar vaikštinėdamos po prekybos centrus, bandydamos atspėti dukros stilių ir norus.

Kas mėnesį pozityvias emocijas, įkvepiančias istorijas ir jaunimo herojų pasakojimus jūsų dukra gali gauti, jei po eglute jai padėsite atsinaujinusio žurnalo PANELĖ prenumeratą, kurią dabar siūloma įsigyti už specialią kainą – tik 16.99 eur. Internetu ar artimiausiame pašte nupirkta dovana džiugins dukrą visus metus bei primins per Kalėdas parodytą Jūsų dėmesį.

"Panelės" nuotr.

Su žurnalu kas mėnesį dukra taip pat gaus įvairius priedus, o žurnalo vidus kupinas konkursų, kuriuose galimybės laimėti grožio priemones, kvepalus, momentinius fotoaparatus ir kitas paaugles džiuginančias dovanas.

„Degalinėje nusipirkau „Panelę“. Dėmesį patraukė priedai bei smalsumas, nes šį žurnalą paskutinį kartą pirkau prieš 10 metų. Perverčiau lapkričio mėnesio numerį ir likau labai maloniai nustebinta. „Panelė“ pasikeitusi neatpažįstamai, daug įdomesnė, intelektualesnė ir jaukesnė. Galvoju ją užsiprenumeruoti. Linkiu išlikti originaliems, jautriems bei kūrybingiems!“, – rašo naująją „Panelę“ perskaičiusi 30-metė Gerda.

Jei Jūs švenčių proga dukrai, draugei ar anūkei norite dovanoti tik geriausias emocijas, metus besitęsiančios dovanos ieškokite nuorodoje: http://zurnalai.delfi.lt/index.php?page=pasiulymai_v3&leid_id=2&cs=3037#286

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis