Dinner in the Sky LIVE didžėjus Titas Motuzas: „Vakarienės bus magiškos”

Dinner in the Sky gimė 2006-aisiais, kuomet jėgas suvienijo dvi kompanijos Belgijoje: komunikacijos agentūra, besispecializuojanti gurmaniškuose produktuose, ir kranų kompanija, gaminanti konstrukcijas atrakcionų parkams.

Šis kūrinys, pakrikštytas Dinner in the Sky (liet. vakarienė danguje), išpildė daugelio vaikų svajonę ir davė startą vienam ekstravagantiškiausių ir sėkmingiausių restoranų pasaulyje. Ši pramoga birželio 16-21 dienomis grįžta į Vilnių bei įsikurs Rotušės aikštėje.

Lietuvius stebins „gyvoji” Dinner in the Sky LIVE serija, kurios metu gurmaniškus patiekalus subtiliai papildys gyvai grojanti muzika. Restorano svečiams dangišką atmosferą kurs talentingasis gitaristas Kęstutis Bobina bei didžėjus, ZIP FM radijo laidų vedėjas Titas Motuzas.

Kokia yra pati neįprasčiausia ar smagiausia vieta, kurioje esi grojęs?

Kęstutis Bobina: „Neįprasčiausia, neskaitant artėjančios, ko gero, ant boulingo takelio. Smagiausia ten, kur geriausia publika, tad studentiški gitarų vakarai būtų priekyje.”

Titas Motuzas: „Važiuojantis automobilis. Laptop'o bei neblogos automobilio garso aparatūros pagalba keletą kartų teko pasimėgauti šokiais „ant ratų" tiesiogine ta žodžio prasme. O smagiausia, tikriausiai, buvo Anna Meshos bute Kaune.”

Šį kartą grosi Dinner in the Sky Vilniuje, Rotušės aikštėje. Kokios mintys prieš kylant į 50 metrų aukštį?

Kęstutis Bobina: „Tokiame aukštyje yra tekę būti. Atrakcionuose. Tačiau be gitaros rankose. Tad kamuoja smalsumo jausmas.”

Titas Motuzas: „Mintys puikios - lengvos ir teigiamos - lygiai tokios, kokia vakarienė mūsų laukia! Jau keletą metų iš eilės kiekvieną vasarą išgirdęs apie šį projektą pamąstydavau, jog būtinai turiu sudalyvauti. Ta prasme, nulėkti pavakarieniauti. Net neįsivaizdavau, jog šiemet į dangų kilsiu, tikriausiai, kokius 15 kartų kaip vakarienės muzikinio fono kūrėjas. Smagu!”

Dinner in the Sky restorane vienu metu sėdi 22 žmonės. Kaip smagiau: ar groti didelei, ar mažesnei miniai?

Kęstutis Bobina: „Daug priklauso nuo pačios publikos, bet jei rinktis, tai didelei miniai, o jei dar kartu uždainuoja... pasaka.”

Titas Motuzas: „Vakaro ar renginio sėkmė nepriklauso nuo minios dydžio. Daug svarbiau - Tavo ar kompanijos nusiteikimas, draugų būvimas šalia, įdomi lokacija, gera muzika, oras ir kitos panašios smulkmenos, kartu sukuriančios magišką vakarą. Neabejoju, kad tokios bus ir Dinner in the Sky vakarienės.”

Magiško skonio patiekalai, aukščiausios klasės G.H.Mumm gėrimas, gyva ir DJ muzika ir nuostabi Vilniaus panorama atsivers visiems, norintiems vasaros sezono pradžią pažymėti reikšmingai ir pavarieniauti arčiau dangaus. Restoranas „Dinner in the Sky” birželio 16-21 dienomis grįžta į sostinę ir įsikurs Rotušės aikštėje.

Savo vakarienę danguje užsisakykite internete www.dinnerinthesky.lt

Užsakymo nr.: PT_68198552

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis