Dar penkios minutės nakties su Giedriumi ir Agne Arbačiauskais

Lietuvos teatro sąjunga jau penktąjį kartą duris praveria, kviesdama į naują rudens renginių sezoną.

Spalio 10 d., (pirmadienį), 18 val. įvyks šeimyninio dueto – violončelininkės Agnės Arbačiauskienės ir aktoriaus Giedriaus Arbačiausko poezijos ir muzikos garsų vakaras „Dar penkios minutės nakties…“

Tai lietuvių poetų A.Nyka-Nyliūno, H.Radausko, A.Jonyno, T.Venclovos, R. Buroko, D. Kajoko, J. Degutytės bei paties G.Arbačiausko eilių įkvėptos autorinės dainos ir muzika, peraugančios į teatralizuotą poezijos skaitymą, kuris vėl persipina gitaros ir violončelės garsais.

Giedrius Arbačiauskas – Valstybinio Jaunimo dramos teatro aktorius, televizijos ir kino aktorius, filmų garsintojas, dainų autorius ir atlikėjas. Daugeliui pažįstamas iš televizijoje sukurtų įsimintinų personažų. Šiuo metu aktorius dalyvauja LRT televizijos projekte „Auksinis balsas“.
Jau ne vienerius metus drauge su žmona Agne dalyvauja bardų festivaliuose, rengia naujas programas. Agnė Arbačiauskienė – profesionali violončelininkė, baigusi Lietuvos muzikos ir teatro skademiją pas prof. S. Sondeckienę. Duete su vyru Giedriumi, Agnė groja violončele.
Pasirodžius jųdviejų pirmajai kompaktinei plokštelei G. Arbačiausko žmona Agnė prisiminė: „Per vienus Naujuosius metus draugų namuose pagrojome, padainavome. Paskui mus abu pakvietė koncertuoti. Mums tai buvo kažkas ypatinga – atsivėrė naujas kelias, pasidarė įdomu. Taip atsirado mūsų repertuaras. Kuo toliau, tuo labiau norime jį perteikti jautriau, subtiliau. Tuos pačius dalykus imame girdėti įdomiau, spalvingiau“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis