Č. Gabalis: lapkritis – bene saldžiausias mėnuo metuose

Tik ką penkiasdešimtmetį atšventęs vienas garsiausių roko atstovų Lietuvoje Česlovas Gabalis, jau ruošiasi dar vienam grandioziniam gimtadieniui.

Šį šeštadienį, lapkričio 29-ąją, grupės „Pelenai“ vokalistas su grupe atliks gražiausias Bryano Adamso dainas 9-tąjį gimtadienį švęsiančiame prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“.

„Lapkritis – itin intensyvus metas. Vos spėjame ne tik koncertuoti, bet ir šventes minėti. Savo jubiliejinį gimtadienį sutikau artimiausių draugų būryje, norėjosi pailsėti. Bėgant metams, gimtadienio šventei dėmesio skiriu vis mažiau. Tai labiau susimąstymo šventė – pasižiūriu, kur esu, ką nuveikiau ir ką dar noriu padaryti“, – sako Česlovas Gabalis.

Kimaus balso savininkas atskleidė, kad jam kur kas smagiau švęsti kitų gimtadienius. „Lapkritį gimtadienius švenčia daugiau nei 10 mano artimų draugų, tad ant stalo padengtą tortą matau vos ne kas trečią dieną“, – šypsosi Č. Gabalis.

Garsus atlikėjas tęsė, kad jau seniai neberengia koncertų savo gimimo dieną. „Pamenu, per savo 45-ąjį gimtadienį su „Pelenais“ grojom pirmąjį Bryan Adamso projekto koncertą. Buvau labai maloniai nustebintas, kai publika pradėjo mane sveikinti, nešė gėles, dovanas. Šį kartą gražiausias Bryan Adamso dainas atliksime prekybos centro „Mega“ gimtadienio šventėje“, – į koncertą kviečia Č. Gabalis.

Lietuviškuoju Bryan Adamsu vadinamas Česlovas Gabalis, tikina labai mėgstantis šį atlikėją, todėl dainuoti jo dainas jam yra didelė garbė ir įvertinimas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis