Birštonas smūgiuoja dar kartą: kaip aš ilsėjausi „Royal SPA Residence“

Tęsdamas atostogas Birštone persikrausčiau į čia įsikūrusį „Royal SPA residence“. Ar pavyks Birštonui dar kartą nustebinti užgrūdintą atostogų profesionalą?

Kadangi jau pirmomis apsilankymo valandomis mano skepticizmas buvo gražiai nuginkluotas ir išsiųstas pailsėti, ilgai netempsiu ir prisipažinsiu: taip, mane ir vėl sugebėjo nustebinti. Gal jau senstu?

Pirmiausia, ką norėčiau paminėti – tai didelis aktyvaus laisvalaikio veiklų pasirinkimas, aukščiausio lygio daugybe apdovanojimų įvertinta profesionalų komanda ir užburiantis dėmesys smulkmenoms, leidžiantis pajusti, kad TU čia esi svarbiausias.

Bet apie viską iš pradžių. „Royal SPA Residence“ – tai 2007 m. duris atvėręs modernus daugiau nei 13 tūkst. kv. m ploto kompleksas, kur po vienu stogu įsikūręs 4 žvaigždučių viešbutis, restoranas ir baras, šiuolaikinis SPA centras su baseino, sūkurinių vonių ir pirčių kompleksu, laisvalaikio centras su biliardu ir stalo tenisu bei nuostabus žiemos sodas.

Mano nuostabai komplekse taip pat įrengta kino salė ir modernus konferencijų centras.

Sezono metu ar savaitgaliais viešbutis turi daug svečių, tad galbūt ieškantiems ramesnio viešbučio vertėtų rinktis mažesnius viešbučius. Žinoma, tada negalima tikėtis ir visų paslaugų po vienu stogu.

Tyku ramu

Kompleksas įsikūręs ant didžiausios Lietuvos upės – Nemuno kranto, Nemuno kilpų regioniniame parke.

Iš visų pusių viešbutį supantis pušų miškas sukuria savotišką atskirtį ir ramybę nuo miesto. O tai leidžia visiškai atitrūkti nuo kasdienio šurmulio.

Čia rasite viską, ko reikia ramybei: tylą, kurią papildo miško ošimas, gamtos grožį, kuris čia mažai paliestas žmonių rankų ir ypatingą atmosferą, kurią sukuria Nemuno upės vingiai ir tyras oras. Na, o jei reikia, iki miesto centro galima nuvažiuoti dviračiu.

Tiesa, miesto ir šalia komplekso esantys dviračių takai nėra sujungti. Išsprendus tai, poilsiautojai turėtų dar daugiau komforto.

Karališkas interjeras

Viešbučio pirmajame aukšte ir fojė dominuoja daug klasikinio stiliaus elementų: antikvariniai baldai, daiktai, paveikslai.

Tai sukuria tam tikrą ramybės pojūtį, kuris sąlygoja jausmą, kad čia esi laukiamas. Beje, daug kur pasieniuose galima matyti medinius turėklus. Iš pirmo žvilgsnio tarsi ir nepastebimi tokie elementai kaip turėklai, privažiavimai ir kiti panašūs dalykai sudaro sąlygas komfortiškai jaustis neįgaliesiems.

Aktyvios pramogos – ir lauke, ir viduje

Jei pasirinkote pabėgimą iš miesto šurmulio ir planuojate leisti laisvalaikį, čia laukia didelis spektras aktyvių pramogų, iš kurių tikrai išsirinksite sau labiausiai tinkamas.

Lauke galite išbandyti šiaurietišką ėjimą, krepšinio, tinklinio ar futbolo aikšteles ar tiesiog išsinuomoti dviračius. Esant lietingam orui laiką galėsite leisti laisvalaikio zonoje, kurioje yra biliardo, stalo teniso ir oro ritulio stalai.

Jei pageidaujate ramesnio laiko praleidimo, galite rinktis tarp kasdien veikiančios kino salės repertuaro ir bibliotekos, kurioje rasite ne tik senąją literatūros klasiką, tačiau ir stalo žaidimus.

Vaikai turės ką veikti

Poilsiaudamas spėjau įsitikinti, kad mažieji čia iš tiesų yra laukiami. Vaikų kambarys, kino salė, kurios repertuaras yra subalansuotas pagal mažųjų amžių ir dienos ritmą, atsižvelgiant net ir į miego laiką.

Restorane – nuo vaikiško meniu iki edukacinių programų, tokių kaip „Šokoladinė pasaka“ ar „Keksiukas dryžius“.

Lauke, vienoje iš erdvių – žaidimų aikštelė ir sūpynės. Desertui palikau paminėti SPA centro siūlomas procedūras originaliais pavadinimais: „Miško pasaka“, „Maudynės šokolade“. Kineziterapijos procedūrų lauke ar vandenyje – daug užsiėmimų, skirtų taisyklingai kūno laikysenai.

SPA centre – pripažinti profesionalai

SPA centro personalas – išties išskirtinis. Nedažnas svečias pastebi SPA centro patalpos kampe ant komodos sustatytus apdovanojimus.

Bet būtent jie byloja, kad čia darbuojasi Lietuvoje, Europoje ir visame pasaulyje pripažinti masažo specialistai: Živilė Kvastaitė, Marius Jurgelaitis.

Patekęs į jų rankas tikrai suvoki, kodėl jie yra vieni geriausių. Aksominio švelnumo pirštai su atitinkama jėga jau po keliolikos akimirkų nuo masažo pradžios priverčia kapituliuoti kūne susikaupusią įtampą.

Dėmesys smulkmenoms

Kartais dėmesį atkreipiame į mažas smulkmenas, kurios džiugina arba būna tiesiog „skanios“.

Po masažo buvau pakviestas į relaksacijos kambarį, kuriame pavaišino arbata. Prie viso to, sulaukiau keleto draugiškų patarimų atsižvelgiant į tai ką specialistė pastebėjo masažo metu.

Likęs vienas masažo kambaryje mėgavausi arbata, laiku ir emocija. Mintimis prisiminiau vakarienę, kurios metu laisvu bendravimu sužavėjo aptarnaujantis personalas nebijantis tinkamai patarti bei išsakyti savo nuomonės.

Po tokio poilsio išties jautiesi karališkai!

Svajonių darbą siūlęs projektas „Profesionalus atostogautojas“ – patrauklių atostogų pasiūlymų tinklalapio Noriunoriunoriu.lt ir personalo atrankos bendrovės „CV Online“ kartu rengtas konkursas. Jį laimėjo kaunietis Saulius Kromalcas, įveikęs daugiau 600 konkurentų. Jis ir dar keli gerai atrankoje pasirodę konkurso dalyviai vasarą turėjo galimybę išbandyti daug įspūdingų atostogų pasiūlymų Lietuvoje ir Latvijoje.

Dabar profesionalūs atostogautojai dalijasi savo atostogų įspūdžiais su skaitytojais savo parengtuose tekstuose ir video.

Užsakymo nr.: PT_72598192

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis