Besifilmuodama „Insurgentėje“ Shailene Woodley vos nesusilaužė nosies

Likus vos kelioms dienoms iki naujojo futuristinio veiksmo trilerio „Insurgentė“ (angl. „Insurgent“) premjeros pagrindiniai filmo aktoriai Shailene Woodley ir Theo Jamesas papasakojo apie filmavimo aikštelėje patirtus sužalojimus ir sugrįžimą į sistemos gniaužtuose laikomą bendruomenių pasaulį.

Kalbėdamiesi su „E! News“ reporteriais aktoriai tvirtino, kad daugelį triukų filme jie atliko patys. Nors neretai panašaus pobūdžio veiksmo filmuose dauguma epizodų filmuojama su dubleriais ir prie vienspalvio ekrano, o vėliau kompiuteriu pridedami efektai, Sh.Woodley ir Th.Jamesas kalbėjo, kad „Insurgentės“ kūrėjų požiūris buvo kitoks.

Pagrindinę heroję Beatrisę Prior įkūnijusi 23-ejų amerikietė Sh.Woodley teigė, kad filmuojantis „Insurgentėje“ jai praktiškai pavyko išvengti traumų išskyrus vieną nutikimą, kai ji stipriai susitrenkė nosį. „Kažkas garsiai trakštelėjo, ištryško ašaros ir pamaniau sau: „Mėšlas, susilaužiau nosį!“ Tačiau paaiškėjo, kad ją tik susitrenkiau. Turbūt mano nosis labai lanksi. Man pasisekė, kad niekas ant veido neištino ir nepajuodo paakiai. Nosies skausmą jutau gerą mėnesį, tačiau tai buvo vienintelis nepatogumas“, – pasakojo aktorė. Filmuojantis pirmojoje istorijos dalyje „Divergentė“ jai pasisekė šiek tiek mažiau – tąsyk susižeidusi Sh.Woodley iki šiol turi randus ant krūtinės ir klubo. „Tai mano kovinės žaizdos, tačiau jos pradings po kokių penkerių metų. Aš džiaugiuosi, galėdama pati atlikti triukus, retai pasitaiko tokia proga“, – pridūrė aktorė.

Acme Films nuotr.

Beatrisės mylimąjį Ketvirtąjį filme suvaidinęs 30-metis Th.Jamesas „Insurgentės“ filmavimų metu sulaukė keleto smūgių į veidą, tačiau rimtesnių sužalojimų išvengė. „Kolega Jonny Westonas kelissyk treniruočių metu man trenkė, bet nieko baisaus nenutiko. Ruošdamiesi „Insurgentei“ mums teko išmokti kur kas daugiau triukų nei pirmajai daliai, tad veiksmo scenos bus dar intensyvesnės“, – sakė jis.

Filme „Insurgentė“ pasirodys ne tik „Auksiniam gaubliui“ nominuota Sh.Woodley ir Th.Jamesas, bet ir „Oskarų“ laureatės Kate Winslet ir Octavia Spencer, jaunoji Zoë Kravitz, Naomi Watts ir kiti. Prigimtį anksčiau slėpusi Beatrisė dabar yra reikalinga jos priešei Džaninai būtent dėl ypatingųjų sugebėjimų. Paaiškėja, kad Beatrisė – vienintelė, galinti padėti atverti dideles aistras keliančią dėžutę. Tuo pačiu atstumtieji ir beluomiai mėgins suvienyti jėgas, kad pagaliau suduotų galingą smūgį juos smaugiančiai sistemai. Antroji „Divergentės“ dalis „Insurgentė“, kurią režisavo vokiečių kino kūrėjas Robertas Schwentke, į Lietuvos kino teatrus atkeliaus kovo 20 dieną. 

Filmo „Insurgentė“ anonsas:

https://www.youtube.com/watch?v=rGHVabHsB5A

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis