Bardai tarp žvaigždžių: Olegas Ditkovskis ir Neda

Projekto „Bardai tarp žvaigždžių“ koncerte – neišskiriamas scenos duetas – Olegas ir Neda.

Laukia ypatingas pavasariškos balandžio 11 vakaras, kuriame susipins du žmonės - vyras ir moteris, kurie su klausytojais dainomis dalinsis savo išgyvenimais, patirtimis ir mintimis apie amžinas vertybes – gyvenimą, meilę ar mirtį! Skirtingos istorijos dainų tekstuose, apipintos graudžiais gitaros akordais ir švelniais fleitos garsais.

Žemas, sodrus aktoriaus, bardo Olego Ditkovskio balsas puikiai papildo Nedos balso ir fleitos improvizacijas. Ką jau kalbėti apie meistriškai valdomą gitarą... O kokią emociją perduoda Nedos laisvė scenoje...

Kiekvienas apsilankęs šių talentingų atlikėjų koncertuose gali patvirtinti, kad kaskart jis būna vis kitoks, kadangi improvizuojamos dainos Nedos lūpomis papildytos džiazo elementais skamba kitaip. Programoje skambės tiek senos, tiek pačios naujausios dainos. Olegas ruošia dainos premjerą. Koncertas skirtas visiems išsiilgusiems nuoširdžios, prasiskverbiančios iki širdies gelmių muzikos.

Taigi kiekvienas apsilankęs šiame koncerte balandžio 11 dieną, 19 val. VU planetariume, gali tikėtis dangiškos nuotaikos, kurią kurs skraidantys dangaus kūnai bei šviečiančios dvi Olego Ditkovskio ir Nedos Malūnavičiūtės žvaigždės. Nenustokite ieškoję savo žvaigždės ir būtinai ją atrasite, juk sako, - “Kas ieško, tas randa!”.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis