Baltic Balkan: geriausia dovana mums, kai žmonės šoka iki paskutinio prakaito lašo

Festivalyje „Be2gether” susikūręs balkaniškos šokių muzikos projektas „Baltic Balkan” šiandien švenčia jau 7-tąjį gimtadienį. Ta proga trijulė – Lencas, Namas ir Marulis žada kelti tikrą balkanišką fiestą ir priduria: „Laukiam visų su dovanomis. Gėlių negeriam!”

Per septynerius metus „Baltic Balkan” nuveikė tikrai daug. Jų biografijoje – apie 300 surengtų vakarėlių, gautas T.Ė.T.Ė apdovanojimas bei išleistas debiutinis EP albumas. „Tie septyneri metai prabėgo taip greitai, kaip išteka rakijos butelis.” – juokaudami sako kolektyvo nariai.

Didžėjų komanda plečia gerbėjų ratą ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Per septynerius metus „Baltic Balkan” aplankė daugiau nei 15 užsienio valstybių, grojo įvariuose festivaliuose, įskaitant ir vieną didžiausių Europoje – „Sziget”, kuriame dalyvauja tokios šokių muzikos žvaigždės, kaip David Guetta, Snoop Dogg ar Avicii.

„Baltic Balkan” Lietuvoje geriausiai žinomi dėl savo rengiamų Balkanakčių – balkaniškos muzikos vakarėlių. Visi, bent kartą dalyvavę Balkanaktyje, įvardija tai kaip vieną įdomiausių bei linksmiausių patirčių. Vieną tokių vakarėlių „Baltic Balkan” ruošiasi rengti ir savo gimtadienio proga bei pažada, jog tai bus tikrų tikriausia fiesta.

Paklausti, kokia gimtadienio dovana jiems būtų pati geriausia, kolektyvo nariai atsako: „Vienareikšmiškai – balkaniškos muzikos fanų beprotybė šokų aikštelėje, kai žmonės šoka iki paskutinio prakaito lašo. Tada galvojame, kad savo tikslą pasiekėme. Tą ruošiamės padaryti ir šiame Balkanaktyje.”

„Baltic Balkan” kviečia švęsti gimtadienį liepos 24 dieną Vasaros Terasoje bei priduria: „Linkim sau ir gerbėjams, kad rakijos upės niekada nesibaigtų!”

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis