Atradimas: vienas tikrai geras triukas greitai išmokti užsienio kalbos!

Lapkričio 13 d. užsienio kalbų mokymosi programai internete 55 % nuolaida!

Šveicarijos kalbų institutas siūlo pasinaudoti rudens akcija ir išmokti anglų, vokiečių, rusų ar kitos užsienio kalbos. Tu gali išmokti užsienio kalbos internetu bet kurioje vietoje bet kuriuo metu. Kadangi daug norinčiųjų, pasiūlymų kiekis ribotas – šiandien nuolaidą gaus tik pirmieji 100 pirkėjų. Skaityk straipsnį ir sužinok, kaip gauti nuolaidą šiandien.

Mitas: išmokti naujos užsienio kalbos reikia kelerių metų.

Kad galėtumėte laisvai bendrauti užsienio kalba, Jūs turėsite mokytis bent 4 valandas per savaitę ir ne mažiau kaip 2 metus. Tiek laiko reikia, kad Jūs puikiai įvaldytumėte užsienio kalbos gramatiką, be kurios net negalėsite ta kalba bendrauti. Tačiau šie ir panašūs teiginiai yra tik mitai apie užsienio kalbų mokymąsi.

Iš tikrųjų yra metodų, kurie leidžia išmokti naujos kalbos per 2 savaites.

Norint susikalbėti naująja užsienio kalba, Jums nereikia žinoti visų gramatikos taisyklių ir mokėti sudaryti sudėtingus sakinius. Jūs neturite žinoti visų tarptautinių žodžių, kurie iš tikrųjų net nevartojami šnekamojoje kalboje. Atmetus tai, kas nereikalinga, mokantis to, ko gyvenime tikrai reikia, išmokti naujos kalbos galima net per 2 savaites. Norint išmokti kalbos per trumpą laiką, jos reikia mokytis visai pagal kitą principą nei mokyklose ir kalbų kursuose – taip mano specialistai.

Triukas: jau 15 000 lietuvių išmoko užsienio kalbos pagal Šveicarijos metodą.

Šveicarijoje sukurtas metodas, kuris pagrįstas tyrimais apie Šveicarijos gyventojų fenomenalų gebėjimą laisvai valdyti keturias kalbas vienu metu. Naujasis metodas moko tik to, kas žmogui bendraujant tikrai naudinga, nieko nereikalingo. Pagal šį Šveicarijos metodą Jūs išmoksite specialiai parinktų žodžių, taip pat išmoksite, kaip šias žinias panaudoti realiose gyvenimo situacijose. Jūs dalyvausite praktiniuose užsiėmimuose, kuriuose lengvai išmoksite sakinių sudarymo principų. Išmokus tik tai, ko labiausiai reikia, taip pat gebėjimo intuityviai kurti pokalbį, žmogus naujos kalbos gali išmokti net per 14 dienų.

Pasirink užsienio kalbą ir sužinok 100 svarbiausių žodžių.

„Kalbos mokymasis užėmė mažiau laiko nei išdrįsimas pradėti mokytis anglų kalbos“, – taip interviu atskleidė buhalterė Laura Kaupienė iš Vilniaus. Šveicarijos programa garantuoja – išmok kalbos arba susigrąžink pinigus!

Pasirink anglų arba kitą užsienio kalbą ir išmok jos čia SwissLanguages.com – tik šiandien, lapkričio 13 d., pirmieji 100 susidomėjusiųjų galės išmokti naujos užsienio kalbos su 55 % nuolaida už 24 Lt./ 6.95 € (įprastinė kaina 59,00 Lt./ 17.09 €). Išmok anglų, vokiečių, rusų arba kurios kitos iš 12 užsienio kalbų. Apsilankyk www.swisslanguages.com ir gauk prieigą prie kalbų mokymosi programos – Tu gali būti vienas iš pirmųjų 100 laimingųjų.

Užsakymo nr.: PT_66369686

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis