Trys draugės, prisiekusios niekada netekėti!

Žaismingų, seksualių ir smagių Saut Vilidže gyvenančių draugių gyvenimai grasina apvirsti aukštyn kojomis. Net ir pačių stipriausių nepriklausomų moterų planus gali sugriauti jų netikėtai sutikti vyrai!

Trijų knygų serija „Saut Vilidžo vienišės“

* Jill Shalvis „Vargas dėl Rajano“

Pirma knyga

Suzana Karter išsižadėjo visų vyrų... Prisiekti, kad amžinai būsi vieniša, labai paprasta…
Suzana Karter prisiekė neprasidėti su vyrais... Juos varo iš proto jos nerimtas požiūris į gyvenimą, todėl prie vyrų geriau nė nesiartinti.

Vieną naktį Suzaną išgelbėja stiprus gražuolis Rajanas Alondas ir mergina juo nepaprastai susižavi. Kas galėtų atsispirti tokiam šiurkščiam, netramdomam seksualumui? Tačiau, kad ir koks gundantis būtų Rajanas, Suzana neketina pasiduoti jo žavesiui. Kol nesi sutikusi patrauklaus viengungio!

Vos pamatęs Suzaną, Rajanas supranta, kad ji skirta jam. Tokia linksma ir gundanti mergina praskaidrintų kupiną rūpesčių ir atsakomybės jo gyvenimą. O kur dar abipusė aistra?! Belieka įtikinti Suzaną, kad jo susikaupimo užteks jiems abiem. O jis geba labai gerai įtikinėti...

* Jill Shalvis „Painiava dėl Tajaus“

Antra knyga

Ar įmanoma atsispirti patraukliam architektui? Prisiekti, kad amžinai būsi vieniša, labai paprasta…
Daktarės Nikolės Man gyvenime romantikai paprasčiausiai nėra vietos. Chirurgės darbas užima bemaž visą jos laiką ir ji visiškai tuo patenkinta, kol vieną dieną susipažįsta su žaviu vyru – Tajumi Ogreidžiu. Patrauklus architektas, kalbantis su gundančiu airišku akcentu, priverčia Nikolę galvoti ne tik apie darbą. Kol nesi sutikusi patrauklaus viengungio!

Užsispyrusi, stipri ir aistringa Nikolė Tajui puikiai tinka. Užtenka vos kelių prisilietimų, ir lengvabūdis vyras ima galvoti apie ilgalaikius santykius. Jis pašalins iš kelio visas kliūtis, kad tik Nikolė neatsispirtų pagundai!

* Jill Shalvis „Nemalonumai dėl Mako“

Trečia knyga

Ar verta sulaužyti visas nuostatas dėl JO? Prisiekti, kad amžinai būsi vieniša, labai paprasta...
Teilorė Velington niekada niekam rimtai neįsipareigoja. Ji žino: anksčiau ar vėliau teks nusivilti santykiais ir kęsti širdies skausmą. Tačiau neturi nieko prieš trumpus ir aistringus meilės romanus. Ir nuolat į tokius įsivelia.

Naujausias jos draugas Tomas Makas Makenzis priverčia merginą susimąstyti, ar nevertėtų sulaužyti kelias savo nuostatas. Teilorė trokšta Mako ir niekaip negali nustoti žaisti su ugnimi.
Kol nesi sutikusi patrauklaus viengungio!

Iš pradžių Makas mėgaujasi tobulais lengvabūdiškais santykiais su Teilore. Jie pažais ir pasuks į skirtingas puses. Tačiau kuo toliau, tuo labiau nesinori užbaigti šio romano. Tiesą sakant, jis trokšta… kur kas daugiau!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis