Tavo grožiui ir gerai savijautai - Tibeto paslaptys

Grožis nereikalauja aukų, jei jis sklinda iš vidaus. Penkiuose Tibeto pratimuose yra viskas, ko reikia natūraliam grožiui pasireikšti.

Gisela Leonie Teschke „Grožio paslaptys. 5 Tibeto pratimai“

Visiems žinomas posakis „Grožis reikalauja aukų“. Ko tik nesigriebia žmonės, kad gerai atrodytų! Vis jaunesni jie ryžtasi sudėtingoms ir brangioms plastinėms operacijoms, lieja devynis prakaitus sporto salėse, leidžiasi nuodus nuo raukšlių. Vis dėlto kiekvienas jaučiame ir matome, kad gražus ne tas, kurio veidas lygus kaip kūdikio ir po smakru nėra nė lašo riebalų, o tas, kurio veidas spinduliuoja harmoniją, akys trykšta meile bei atjauta. Grožis natūraliai kyla iš žmogaus vidaus ir dėl jo kentėti nebūtina. Grožio šaltinis – vidinė būsena ir harmonija, optimizmas, gyvybingumas. Grožis visada pasireiškia skirtingai, jis juntamas judesiuose, gestuose, kiekviename sveiko ir gyvenimu patenkinto žmogaus žodyje. Šia prasme aštuoniasdešimtmetė senutė gali būti graži, nes jos dvasia, širdis atsiveria nė kiek nevaržomai, skleidžia pasauliui meilę ir gyvenimo džiaugsmą. Ši patyrusios kosmetologės, jogos ir sveikos gyvensenos mokytojos Giselos Leonie Teschke knyga įtaigiai bei paprastai paaiškina, kaip to pasiekti praktikuojant penkis Tibeto pratimus, kurie jaunina, daro mus sveikesnius, sąmoningesnius ir gyvybingesnius.

Taip pat sužinosite:

- Kaip penki Tibeto pratimai veikia odą
- Kaip išlikti energingam ir gražiam iki pat senatvės
- Kaip pakeisti mitybos režimą su Tibeto pratimais
- Kaip teisingai šalinti šlakus ir valyti organizmą
- Kaip teisingai badauti
- Kaip derinti natūralią kosmetiką su „penkiais tibetiečiais“

5 Tibeto pratimai ir grožis
Penki pratimai, kurie mus pasiekė iš Tibeto per Peterį Kelderį, veikia dviem lygmenimis – fiziniu ir dvasiniu.

Fiziniame, arba materialiajame, lygmenyje aktyvina kraujotaką, imuninę sistemą ir svarbiausių hormonų gamybą. Tai pasireiškia išoriniu patrauklumu: skaisčia, lygia oda, švytinčiomis akimis, lanksčiais sąnariais, judriu ir sveiku kūnu, energingumu.

Dvasiniame, arba subtiliame materialiajame, lygmenyje šie pratimai padeda pakeisti sąmonę ir požiūrį į gyvenimą. Iš pradžių gali išplaukti į paviršių seni išgyvenimai, baimės ir kiti ne itin malonūs prisiminimai, paaštrėti jausmai. Tai postūmis žengti naują žingsnį. Galimas daiktas, kils noras pakeisti mitybą ir netgi gyvenimą, tačiau kartu pradėsite labiau pasitikėti realybe. Tiesiog žinosite: „Būtent taip viskas ir turi būti šiame gyvenime!“ Pradėsite justi, kaip energija pati neša, būdama stipresnė už abejones ir baimes. Penki Tibeto pratimai yra raktas į vidinio žmogaus grožio atvėrimą, pražydimą ir sujungimą su gyvenimu tame grožyje. Taip išlaisvinama jėga, slypinti viduje. Grožis – natūrali išoriškai spinduliuojama galia, kuri traukia!

Gisela Leonie Teschke
(g. 1950 m.) – daugiau kaip dvidešimt metų praktikuojanti kosmetologė ir kineziterapeutė, propaguojanti holistinį (gr. holos – visas, pilnas – vert. past.) kūno priežiūros būdą, kitaip sakant, dirbanti ne tik su žmogaus išore, bet vertinanti individą kaip visumą su visomis jo problemomis. Veiksmingesnių odos gydymo priemonių paieškos ir asmeninė patirtis įtikino, kad išorinis grožis neįmanomas be vidinės harmonijos, o kūno bei sielos dermės galima ir reikia siekti mokslo žinias jungiant su patikrintomis senovės praktikomis. G. Teschke turi grožio ir sveikatingumo studiją Hamburge, nuolat dalijasi savo patirtimi skaitydama paskaitas bei vesdama seminarus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis