Stiprus jausmų ir tragiškos meilės pasakojimas, perpintas Kubos istorijos ir spalvų

Romantiška, kerinti ir nepaprastai gardi knyga. Nieko geresnio ir nesurasite. – Veronica Henry, romano „Naktis Rytų eksprese“ autorė.

Rosanna Ley „Paskutinis šokis Havanoje“

Kuba, 1958. Šešiolikmetė Eliza susipažįsta su Duardu ir nuo pat pirmos akimirkos, kai jiedu pradeda šokti rumbą Havanos senamiesčio bare, suvokia, kad jis – jos gyvenimo meilė. Tačiau Duardas aktyviai remia Kastro idėjas ir prisideda prie jo kovos, o Eliza priversta išvažiuoti iš gimtinės ir pradėti naują gyvenimą tolimojoje Anglijoje. Čia ji pritampa, bet taip ir negali pamiršti Havanos karščio ir ausyse vis dar skambančios rumbos motyvų.

Anglija, 2012. Greisės santykiai su tėvu – sudėtingi, ji kaltina tėvą dėl to, kad taip anksti neteko mylimos motinos. O šiemet jai kaip niekada anksčiau reikia patikimo peties, į kurį galėtų atsiremti. Greisė kardinaliai pakeitė veiklą, negali apsispręsti, ar nori kūdikio, jaučia vyro spaudimą susilaukti atžalos, o blogiausia, kad pajunta įsimylėjusi artimiausią šeimos draugą Teo. Jis – Kuboje gimęs magas. Tas amžinas meilės trikampis... Greisę slegia abejonės, ar dėl įsiplieskusios aistros verta statyti ant kortos ramią šeimos laimę.

Ir Elizai, ir Greisei tenka apsispręsti, ko jos abi trokšta iš gyvenimo. Ar užteks ryžto pasielgti drąsiai, nors sėkmingos baigties niekas negarantuoja?

Populiarių romanų autorė Rosanna Ley savo naujojoje knygoje pasakoja Kuboje ir Anglijoje vykstančią istoriją apie egzotišką ir skausmingą meilę, šeimų gyvenimo dramas ir esminius pasirinkimus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis