Meilės romanai - skirta nuodėmei...

Neįpareigojančių santykių taisyklės: dvi naktys per savaitę; visiškas konfidencialumas; trukmė – vienas mėnuo.

Pristatome keturias serijos „Sidnėjaus geidžiamiausi“ knygas.


Joss Wood „Skirta nuodėmei

Vila Mur Fišer pasiryžusi atsitiesti po bjaurių skyrybų. Ji protinga ir talentinga. Sužinojusi, kad pasaulinė fitneso žvaigždė Robis Hensonas ieško finansininkės, Vila iš anksto apsidžiaugia. Yra tik viena kliūtis – jai jau teko bendrauti su ponu Hensonu. Intymiai!

Arogantiškojo viengungio Robio ilgalaikiai santykiai nedomina – ir kaip galėtų, kai patėvis sugriovė šeimą? Ir nors Vilos galva skirta skaičiams, bet kūnas – nuodėmei, netrukus Robį ima kankinti keistos mintys: galbūt laikina darbuotoja galėtų tapti pastovia jo gyvenimo dalimi?

Avril Tremayne „Vyriška silpnybė“

Neįpareigojančių santykių taisyklės: dvi naktys per savaitę; visiškas konfidencialumas; trukmė – vienas mėnuo.

Tai buvo jo pasiūlymas, bet griežtoji teisininkė Keitė Kleri pareikalavo pasirašyti susitarimą! Skotas Naitas nepajėgia atsispirti aukštakulniams ir prisegamoms kojinėms, todėl vyrui teks vykdyti visus sutartyje nurodytus įsipareigojimus.
Keitė netiki tvirtais santykiais – ji juk užsidirba pragyvenimui iš skyrybų! Seksualusis milijonierius architektas Skotas kietas riešutėlis. Bet tai Keitę tik dar labiau intriguoja. Ji pasiryžusi jį perkąsti, net jei reikės sulaužyti griežtą susitarimą!

Stefanie London „Neužgesinta aistra“

Milijonierius jachtų magnatas Brodis Mičelas ir šokėja Šantalė Terner nesimatė nuo tos lemtingos nakties, kai įsiplieskusi aistra viską išdegino jų kelyje. Tačiau laikas šios aistros neužgesino. Prieš aštuonerius metus jų ryšys buvo neįmanomas, bet dabar jie abu vieniši. Brodis pasiryžęs gauti tai, apie ką taip ilgai svajojo. Nors gali pasiūlyti tik trumputį romaną...
Betyrinėjant traukos chemiją jo jachtoje, Brodis pagaliau supranta, ko iš tiesų visą laiką norėjo. Šį kartą jis prisijaukins pabėgėlę... ir jos nebepaleis!

Jennifer Rae „Uždraustas vaisius“

Užkariauti moterį, kurios visada troško! Sudaręs didžiausią sandorį savo gyvenime Sidnėjaus nekilnojamojo turto magnatas Lukas Muras nori prasiblaškyti ir lyg tyčia vėl susitinka žaviąja Eimę Makarti. Pagunda didelė. Prieš daug metų, kai juodu susipažino, Eimė buvo uždraustas vaisius, bet dabar ji jau suaugusi ir neketina to slėpti. Lukas Eimei žadina blogus prisiminimus, tačiau atsispirti patyrusiam gundytojui nėra lengva. Juolab kai laukia aistras kaitinanti kelionė į Singapūrą...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis