Meilė. Aistra. Partnerystė. Santykių ABC Jam ir Jai

Mitas, kad meilė praeina. Praeina aistra, prisirišimas, iliuzijos, bet ne meilė.

Silvija Mažuolienė, Šarūnas Mažuolis „Meilė. Aistra. Partnerystė. Santykių ABC Jam ir Jai“

Santykiai poroje – vieni svarbiausių žmogaus gyvenime, o jų žlugimas gali tapti skaudžia patirtimi. Kad to nenutiktų, neužtenka surasti sau tinkamą žmogų ir tikėtis, kad gyvensite ilgai ir laimingai. Ši knyga siūlo jums esminius principus, padėsiančius kurti ir puoselėti bendravimą taip, kad džiaugtumėtės juo visą gyvenimą. Skaitydami sužinosite,

kas slepiasi po žodžiais „meilė“, „aistra“, „partnerystė“ ir kokią įtaką tai turi poros ryšio tvirtumui;
kaip išsaugoti negęstančią aistrą;
kokie yra esminiai vyro ir moters skirtumai ir ką daryti, kad jie netrukdytų kurti darnius santykius;
kaip padėti geriau pažinti vienam kitą ir atsikratyti sukauptų nuoskaudų;
kaip pagyvinti poros kasdienybę skiriant tam vos kelias minutes per dieną.

Neįmanoma kurti laimingų, visaverčių santykių porai, kurią sudaro du nelaimingi žmonės.

Apie autorius:

Šarūnas ir Silvija Mažuoliai

Ši pora savo pačių santykius pavertė gyvenimo laboratorija ir praktiškai išbandė daugelį metodų, apie kuriuos skaitysite knygoje. Nuo pat pažinties pradžios Šarūnui ir Silvijai netrūko iššūkių, kuriuos jiedu pasiryžo įveikti. Jie pasitelkė visas žinias, kurias tik galėjo rasti – nuo klasikinės psichologijos ir santykių žinių iki dvasinių tekstų bei praktikų. Suradę tai, kas davė naudos jų pačių porai ir darė teigiamą įtaką kitų porų gyvenimui, jiedu pradėjo dalintis žiniomis stengdamiesi jas pritaikyti kuo platesnei auditorijai. Silvija bendrame projekte pasirinko būti rašytoja, jos straipsnių pasirodo ne tik jų svetainėje www.santykiuabc.lt, bet ir įvairiuose žurnaluose bei internetiniuose portaluose, o Šarūnas žiniomis dalinasi skaitydamas paskaitas ir konsultuodamas asmeniškai.

Atsiliepimai:

Tikrai viena geriausių lietuviškų knygų šeimos, vyrų ir moterų santykių tema! (Tomas Girdzijauskas, lektorius)

Puikiai atskleisti lyčių skirtumai ir pateiktos praktinės bendravimo rekomendacijos sutuoktiniams: tiek vyrui, tiek žmonai. (Mykolas Truncė, psichologas, šeimų išsaugojimo specialistas)

Mažuolių knygoje kaip tik ir rasite daugybę praktiškų patarimų, metodikų, pratimų, taip pat gyvenimiškų pavyzdžių, kaip spręsti sudėtingas santykių situacijas. Skaitykite, gilinkitės ir Jums tikrai pavyks! (Raimonda Martinaitienė, saviugdos ir santykių konsultantė)

Didžiulio informatyvumo knyga, kurią būčiau mielai sutikęs perskaityti savo gyvenime anksčiau. (Liudas Vasiliauskas, vidinės laisvės treneris)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis