Legendomis apipinta, romantiška ir magiška šeimos saga

Nuoširdumu ir meile pulsuojančiame kūrinyje sala atrodo gyva ir kartu mitinė, dovanojanti magiškų, jausmingų ir nepamirštamų istorijų.

Catherine Banner „Namas nakties pakrašty“

„Namas nakties pakrašty“ – legendomis apipinta, romantiška ir magiška šeimos saga, primenanti Isabel Allende’s pasakojimus.

Kastelamarės sala – Dievo užkampis. Vis dėlto ir šioje mažoje Italijos saloje verda gyvenimas, čia visi vieni kitus pažįsta, o gandai ir apkalbos – kasdienos pramoga.

Amadeo Espozitas augo našlaičių prieglaudoje. Tapęs daktaru jis ilgai blaškomas likimo tai vienur, tai kitur. Ir tik gavęs nuolatinį darbą Kastelamarėje, Amadeo pagaliau pradeda naują gyvenimą, veda, susilaukia vaikų.

Kai dėl įnoringo salos mero jam uždraudžiama verstis gydytojo praktika, Amadeo nenuleidžia rankų ir atgaivina seną miestelio barą „Namas nakties pakraštyje“. Baras, kone šimtmetį prižiūrimas kelių šeimos kartų, patiria ir pakilimų, ir nuosmukių, bet visada išlieka susirinkimų ir sambūrių vieta. Čia mezgasi pažintys, užgimsta nauji jausmai. Laikai keičiasi, bet Amadeo baras, apaugęs kvapiomis bugenvilijomis, visus tebetraukia sugrįžti.

Nuoširdumu ir meile pulsuojančiame Catherine’os Banner kūrinyje sala atrodo gyva ir kartu mitinė, dovanojanti magiškų, jausmingų ir nepamirštamų istorijų. Subtilus ir jautrus pasakojimas nukelia į svajonių šalį. Draugystės ir atleidimo galia, aistros, maži ir dideli stebuklai – viskas susipina šiame romane.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis