Kur bėgti, kai pasaulis apvirsta aukštyn kojomis?

Pabėgusios nuotakos nuotykiai.

Liusė Džorik niekada nepridarydavo gėdos savo šeimai, ir nenuostabu, juk jos motina – viena garsiausių moterų pasaulyje. Tačiau šįkart Liusė nesusitvardė. Ir dar tokią dieną, kai turėjo ištekėti už tobuliausio vyro. Užuot ištarusi ponui Neprilygstamajam „taip“, Liusė įsisupa į plačią choristės mantiją ir sėda ant aplamdyto, nešvankiais lipdukais apklijuoto motociklo. Pati nežino, kur lekia įsitaisiusi už nugaros grėsmingai atrodančiam nepažįstamajam, nieku gyvu nepriklausančiam privilegijuotam Liusės pasauliui.

Kol artimieji ieško pabėgusios nuotakos, Liusė mėgina atrasti save ir greitai supranta: išauklėtos mergaitės manieromis ji neapsigins nuo vyro, tobulai įvaldžiusio storžieviškumo meną. Juolab kad šis nepažįstamasis tiek daug žino apie ją, bet nieko nepasakoja apie save.

Niekas nepralenks Susan Elizabeth Phillips.
Jayne Ann Krentz

Susan Elizabeth Phillips demonstruoja tai, ką moka geriausiai. Ji romantiška, šmaikšti, seksuali, skvarbi... Jeigu esate nusiminęs, pernelyg užsiėmęs ar negalite susikaupti, turiu jums vaistą – „Didįjį pabėgimą“! Dievinu Susan kūrybą!
Kristin Hannah

Neprilygstamas šiuolaikinės moterų literatūros balsas.
Linda Barlow

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis