Knyga, padėsianti labiau apsiginti nuo šiandienos negalavimų

Argi nenusipelnėme medicinos, kuri atsižvelgtų į mūsų savitumą, mūsų unikalumą, medicinos, kuri užtikrintų tinkamą prevenciją ir veiksmingai gydytų mus kuo mažiau toksiškais vaistais?

Jean-Claude Lapraz (Žanas Klodas Laprazas) – bendrosios praktikos gydytojas, per keturiasdešimt darbo metų sukūręs endobiogeninės medicinos koncepciją ir ją taikantis savo praktikoje Prancūzijoje bei kitose šalyse. Jis yra Tarptautinės endobiogeninės medicinos ir integraliosios fiziologijos draugijos prezidentas.

„Individualizuota medicina“ – knyga, parašyta drauge su žurnaliste Marie-Laure de Clermont-Tonnerre (Mari Lor de Klermon-Toner), pateikia naują medicinos sampratą – į žmogų žvelgti kaip į visumą, tad pacientą, ligą ir gydymą vertinti kiek kitaip.

Endobiogenika siūlo kitokį požiūrį ir į paciento sveikatą, ir į galimybes jį gydyti, pataria, kaip užkirsti kelią ligoms ir padėti žmogui, kai jis yra priverstas gydytis pripažintais cheminiais vaistais.
Naujoji medicina leidžia geriau suvokti sudėtingas medicinos problemas, kylančias dėl vadinamųjų civilizacijos ligų – cholesterolio kiekio pokyčių, diabeto ir kt. Jai rūpi ir ligos aptikimo, vėžio ir degeneracinių ligų gydymo bei prevencijos, ligos atsinaujinimo ir atsparumo pačiam geriausiam gydymui, netinkamų receptų, vaistų sukeltų patologijų problemos.
Gal iš pavyzdžių atpažinsite, kad viena ar kita liga sergate ir jūs arba jūsų artimieji.

Gal ši knyga padės jums rasti geriausią būdą apsiginti nuo nuolatinių negalavimų ir geriau pažinti bauginamas šiandienos ligas. „Individualizuota medicina“ skirta ir gydytojams, ir menkai medicinos srityje išprususiems žmonėms – visiems, kurie rūpinasi savo sveikata ar yra susidūrę su kritinėmis ligomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis