Jausmų romanas - iš tolimų kraštų egzotikos

Mes žinome, ką gali svajonės...

Svajonės vienija mus, „Svajonių knygų“ leidyklą, Jus, svajonių knygų skaitytojas, ir Mamų uniją – labdaros ir paramos fondą, pildantį onkologinėmis ligomis sergančių vaikų svajones.

Leidykla prisijungia prie gerų Mamų unijos darbų, nes žino, kiek daug gali svajonės. O dabar labai paprasta tai padaryti ir Jums! Kviečiame prisidėti prie mūsų – pirkitе Emilie Richards romaną „Žavios melagystės“ ir tokiu būdu 1 eurą paaukosite sergančių vaikų svajonių išsipildymui.

Ši knyga – tikras jausmų romanas, pažeriantis skaitytojui taip trokštamos tolimų kraštų egzotikos, o vaizduotę audrina šimtametė šeimų paslaptis.

Emilie Richards „Žavios melagystės“

Šis perlas – tobulas, neįkainojamas, tačiau jo trokštantiems tenka sumokėti pačią didžiausią kainą. Prieš šimtmetį iš Australijos vandenų ištrauktas brangakmenis tebekeliauja tarp Robsonų ir Liuelinų šeimų, užtraukdamas joms pražūtį.

Savąją kainą sumoka ir dabartinė jo paveldėtoja Liana Robson – vieną dieną dingsta jos sūnus Metju, o kartu ir seife saugotas perlas. Liana drauge su sūnaus tėvu Kalenu Liuelinu leidžiasi ieškoti berniuko. Metju pėdsakai atveda į laukinio grožio Australiją, kur kadaise ir prasidėjo paini dviejų šeimų istorija.

Spalvinga intriga ir tikroviški veikėjų charakteriai – taip būtų galima apibūdinti Emilie Richards, kurios talentas apdovanotas daugybe literatūrinių premijų, romantiškąjį pasaulį. Sukurti nuostabią Robsonų ir Liuelinų šeimų sagą ją įkvėpė dveji metai, su šeima praleisti Australijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis