Gyvenkite, kaip patinka – 6 dalykai, kuriuos turėtumėte žinoti apie savo namus

Svajonė parašyti ir išleisti knygą Sigitai Petruninai brendo ilgai - nuo tada, kai pradėjo rašyti tinklaraštį tenkurnamai.lt. Į knygą, kaip sako autorė, „sudėta ne tik mano meilė, gera energija ir daug žinių sudėta, bet ir labai daug rankų darbo (tikra to žodžio prasme)“.

1. Kam skirta Gyvenk, kaip patinka knyga?

Rašydama knygą galvojau apie visus, kurie savo namuose nori gyventi gražiai ir savitai. Joje sudėta daug praktiškų patarimų apie kambarinių gėlių priežiūrą, daiktų, esančių namuose pritaikymą, paveikslų kabinimą ant sienų, namų dekoravimą ir metų laikus namuose. Knygą galima naudoti kaip patarimų rinkinį. Knyga tikrai bus naudinga naujakuriams, taip pat visiems, kuriems patinka gyventi gražiai ir atnaujinti namus be didelių pastangų.

Asmeninio albumo nuotr.

2. Kas yra knygos Gyvenk, kaip patinka leidėjas?

Atsakymas labai paprastas – aš. Knygą leidau savarankiškai, be jokios leidyklos pagalbos. Savarankiškas knygos leidimas yra atskira tema, kuria tikrai norėsiu pakalbėti ateityje. Jei trumpai – visada žinojau, kad knygą leisiu pati, taip ir padariau.

Asmeninio albumo nuotr.

3. Kiek laiko užtruko paruošti knygą?

Neturiu tikslaus atsakymo, nes apie knygą svajojau mažiausiai 5 metus. Kai laukiausi mažosios buvau užsibrėžusi parašyti knygą tada, bet viskam savas laikas. Gyvenk, kaip patinka pradėjau rašyti šių metų vasarį, rašiau savaitgaliais ir tomis trumpomis, mažiukės pietų miego valandomis.

Asmeninio albumo nuotr.

4. Manęs klausė Instagram’e, todėl manau, reikia atsakyti ir čia:

Ar gerai suprantu, kad knygos nuotraukos bus Jūsų namų ir kitų lietuvaičių namų? Ar naudosite tas nudailintas Pinterest tipo nuotraukas?

Knygoje didžioji dalis nuotraukų iš mano namų, taip pat be manęs knygoje dar 4 herojės ir jų namai. Namus prieš fotosesijas tvarkėmės, bet stengėmės nedailinti ir nepaversti jų dar viena baldų katalogo fotosesija.

Asmeninio albumo nuotr.

5. Kiek knygoje skyrių?

5 skyriai, 5 pasidaryk pati idėjos ir 5 istorijos iš žmonių namų.

Asmeninio albumo nuotr.

6. Kur galima įsigyti knygą?

Šiuo metu knygą galima įsigyti čia, tenkurnamai.lt parduotuvėje. Knyga atkeliaus su autografu ir dar maišeliu dovanų. Knyga pasiekiama interneto knygynuose ir įprastiniuose knygynuose, kur galėsi knygą pavartyti.

Asmeninio albumo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis