Dėmesio, knyga detektyvų mėgėjams!

Džekas Frostas sugrįžta!

James Henry „Lemtingasis Frostas“

Leidykla „Briedis“ pristato „Detektyvų serijos“ naujieną ir jau septintąją knygą apie Džeką Frostą – „Lemtingasis Frostas“. Detektyvų mėgėjams Džekas Frostas pažįstamas iš kriminalinio serialo „Frosto prisilietimas“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Davidas Jasonas.

Serialas ir aktorius Jungtinėje Karalystėje pelnė gausybę apdovanojimų.

1982-ųjų gegužė. Britanija švenčia „Belgrano“ paskandinimą, per radiją skamba Džimio Savilio balsas, o į Dentono policijos skyrių atvyksta pirmasis juodaodis policininkas – kriminalistas seržantas Votersas, ką tik paskirtas iš Betnal Grino. Kol policininkai užsiėmę pasipylusių vietinių įsilaužimų tyrimais, pamiškėje, netoli bėgių, aptinkamas penkiolikmetės merginos Samatos Evans lavonas.

Vėliau Dentono golfo aikštyne randamas negyvas penkiolikmetis vaikinas, jo vidaus organai pašalinti. Bylas tirti paskiriama kriminalistui seržantui Džekui Frostui, kuris mielai imasi tyrimo, kad tik pabėgtų nuo rūpesčių namuose. Kai pradingsta nužudyto vaikino sesuo, Frostas su Votersu iš visų jėgų stengiasi ją surasti… Kol dar ne per vėlu.

Šios knygos autorius yra Jamesas Gurbuttas, pasirašantis slapyvardžiu Jamesas Henry’is. Jis bendradarbiauja su „Constable & Robinson“ leidykla, išleidusia R. D. Wingfieldo knygas apie detektyvą Frostą.

„Jamesas Henry’is įkvepia naujos gyvybės Džekui Frostui ir grąžina jį mums, o tai, manau, išties puiki duoklė mano tėvo ir jo darbo atminimui. Jis puikiai įvaldęs mano tėvo stilių, todėl nenuvils nei senų gerbėjų, nei naujų skaitytojų“ – sako Philipas Wingfieldas, R. D. Wingfieldo sūnus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis