9 principai, kurie padeda pakilti iš tamsos ir nevilties, bei atrasti prasmę

Įsivaizduokite skirtingų tikėjimų ar kultūrų moterų draugiją; nebylų susitarimą, kad mes, moterys, palaikysime ir skatinsime viena kitą.

Gillian Anderson, Jennifer Nadel „Mes: manifestas visoms pasaulio moterims“

Kad nesistengsime pasinaudoti kitos moters silpnumu ir nekritikuosime viena kitos trūkumų. Visada prisiminsime, kad nežinome, su kokiais sunkumais kiekviena mūsų susiduria kasdieniame gyvenime, ir visada apie viena kitą galvosime tik tai, kas geriausia.

Taip prasideda MES: manifestas visoms pasaulio moterims – knyga, įkvepianti tylų ir ramų vidinį perversmą; pokyčius, kurie gali padėti susigrąžinti save, susikurti autentiškesnį ir prasmingesnį gyvenimą.

Dviejų draugių – aktorės Gillianos Anderson ir žurnalistės Jenniferės Nadel – kūrinyje pasakojama apie 9 principus, kurie padėjo joms pakilti iš tamsos ir nevilties, bei atrasti prasmę. Knygos autorės savo kailiu patyrė, kad vaikantis vis naujų tikslų ir dangstant savo gyvenime žiojėjančias skyles pozityvaus mąstymo blizgučiais, mes tik slepiame didžiulį atotrūkį tarp to, kaip viskas atrodo iš išorės ir to, kaip jaučiamės viduje. Išpažindamos asmenines patirtis, sumaniai pasitelkusios skirtingas psichologines ir filosofines įžvalgas, jos pažindina skaitytojas su savuoju manifestu, kuris atveria dvasios ramybės ir vidinės laisvės kupino gyvenimo viziją.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis