Gardūs vištienos kepsneliai su sūriu

Labai minkšti, sultingi kepsniai! Nepagailėkite gero sūrio, jis tikrai suteikia kepsniui puikų skonį.
© Asm. albumo nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:

500-600 g vištienos filė,
150 g fermentinio sūrio,
česnako,
druskos,
pipirų,
prieskoninių žolelių mėsai.

Tešlai:

3 nedidelių kiaušinių,
3 v.š. majonezo,
3-4 v.š. miltų,
druskos,
pipirų.

Kaip gaminti

* Filė supjaustom kepsnio dydžio gabaliukais, šiek tiek pamušame mėsos plaktuku. Įtriname smulkintu česnaku, prieskoniais, ir paliekame valandėlei pasimarinuoti.

* Išplakame kiaušinius, įmaišome majonezą, įdedame druskos, pipirų pagal skonį. Beriame miltų tiek, kad užmaišytume šiek tiek tirštesnę nei lietinių tešlą.

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Pamirkome vieną kepsnio pusę tešloje, dedame į keptuvę. Kol kepa viena pusė, ant viršaus pabarstome sūrio (rekomenduoju jo nepagailėti) ir šaukštu užpilame tešlos taip, kad uždengtų sūrį. Atsargiai apverčiame kepsnį ir kepame kitą pusę, kol gražiai apskrunda.

* Viskas, kepsneliai iškepė, galima serviruoti stalą ir kviesti namiškius pietų. Skanaus!

aj-receptai.blogspot.com

aj-receptai.blogspot.lt
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Moters Receptai

Pagal azijietišką receptą keptos vištienos blauzdelės (2)

Po šventinio maratono pats laikas skrandį palepinti šiltu patiekalu :) Azijietiški prieskoniai vištienai suteikia puikų skonį, o sviestas - traškią odelę ir sultingą mėsytę.

Paprastas meduolinis pyragas (2)

Paprastas, skanus meduolinės tešlos pyragas.

Patys skaniausi naminiai kibinai (37)

Žinot kas yra geriau už kibinus? Naminiai kibinai! O už juos – SULTINGI naminiai kibinai, kai net varva per alkūnes.

Tobulo skonio kondensuoto pieno keksas su bananais

Siūlau skanaus, saldaus, ne sauso kondensuoto pieno kekso receptą su bananais. Skanu!

Gardūs vištienos kepsneliai su sūriu

Labai minkšti, sultingi kepsniai! Nepagailėkite gero sūrio, jis tikrai suteikia kepsniui puikų skonį.

Naujųjų stalui – saldi kepta žąsis (1)

Pradėkime Naujuosius ant stalo padėdami kvapnią žąsį! Visiems užteks.

TOP-inės Kūčių mišrainės (5)

Kad šventes sutiktume neapsunkę, rekomenduoju į planuojamų patiekalų sąrašą įtraukti bent dvi TOP-ines mišraines.

Nepelnytai pamiršti Kūčių vakaro patiekalai ir burtai (1)

Mūsų senoliai, daug dėmesio skyrę gamtai ir magiškoms galioms, suformavo visame pasaulyje unikalius Kūčių vakaro papročius. Kiekvienam lietuviui svarbiausia metų šventė kelia nuostabą turistams. Tiesa, nemažai įdomių ir prasmę turinčių archajiškų Kūčių vakaro apeigų yra pamirštos pačių lietuvių: šiandien ant tautiečių stalų jau nerasime tradicinio, protėvių vėlėms skirto patiekalo - kūčios.

Kalėdoms - prieskoniniai sausainiai

Prieš kelias dienas susizgribau, kad nesu iškepusi jokių sausainėlių šventėms. Kadangi turėsiu dar keletui dienų išvykti prieš pat Kūčias, savaitgalį ėmiausi darbo.

Gardus žuvies pyragas

Pagal šį receptą galima ruošti tiek baltą, tiek raudoną žuvį, pavyzdžiui, lašišą.

Kūčioms: silkė su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais

Silkę su džiovintomis spanguolėmis ragavau pirmą kartą. Bus vėl kartojama!

Nesaldus pyragas su pomidorais

Po švenčių tikrai nebesinori saldaus...

Keptas kiaulienos kepsnys su obuoliais ir kadagių uogomis

Ragavusieji pripažįsta, kad be obuolių ir kadagių uogų kepsnys „nublanktų“.

Kiaulienos troškinys su daržovėmis ir ryžiais

Sotus ir kvapnus troškinys vilioja prie stalo.

Mėsos kukuliai su kmynais ir spanguolių padažu

Padažas - su spanguolių uogiene. Skamba itin viliojančiai...