Miglės grožio pokyčiai: iš gyvenimo imu viską

Penktoji konkurso „Laimėkite fotosesiją ir stilingą „Electrolux“ dulkių siurblį“ laimėtoja – Miglė Oksaitė.

Jau kurį laiką Olandijoje gyvenanti ir dirbanti 24–metė Miglė, sulaukusi kvietimo dalyvauti fotosesijoje, netgi parskrido į gimtąją šalį.

Projekto organizatorių nuotr.

„Galimybė atsistoti prieš profesionalaus fotografo objektyvą pasitaikė pirmą kartą – negalėjau ja nepasinaudoti. Esu jauna, nemėgstu ilgai užsisėdėti vienoje vietoje, todėl iš gyvenimo imu viską, ką jis duoda“, – tikino Miglė.

Projekto organizatorių nuotr.

Ji neslėpė, kad sužinojusi apie laimėjimą apsidžiaugė, vėliau kiek dvejojo, tačiau galutinai apsispręsti jai padėjo širdies draugas.

Projekto organizatorių nuotr.

Laisvalaikiu Miglė mėgsta piešti realistinius portretus, daug keliauja, todėl laiko randa tik būtiniausiems namų ruošos darbams.

Projekto organizatorių nuotr.

„Nei dabar, nei ateityje negalėčiau savęs įsivaizduoti sėdinčios tarp keturių sienų ir didesnę laiko dalį skiriančios buičiai, o ne mėgstamai veiklai. Toks stereotipinis namų šeimininkės įvaizdis tikrai ne man, – sakė mergina.

Projekto organizatorių nuotr.

***

Išskirtinės gamybos serijos „Ergorapido Swarovski“ – nauja valymo prabanga namuose! Šis naujasis dulkių siurblys, padengtas daugiau kaip 20 tūkstančių kristalų spindesiu, puikiai derančiu su prietaiso funkcionalumu ir ištobulintomis formomis.

„Du viename“ funkcija suteikia galimybę be vargo išsiurbti ne tik grindis, bet ir stalą, baldus, automobilį. Manevringumas, ergonomiškas dizainas, dailus antgalis ir dideli galiniai ratukai leidžia lengvai judėti ir prieiti sunkiai pasiekiamas vietas.

Siurblių „Ergorapido Swarovski“ visame pasaulyje yra vos 10 tūkstančių. Lietuvoje juos galima įsigyti tik išskirtinėse parduotuvėse. Kiekis ribotas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis