Irenos stilingi pokyčiai: reikėjo naujų potyrių

Ketvirtoji konkurso „Laimėkite fotosesiją ir stilingą „Electrolux“ dulkių siurblį“ laimėtoja – Irena Daraškevič.

Buhaltere dirbanti 42 – metė Irena konkurso anketą užpildė norėdama išbandyti kažką naujo.

Projekto organizatorių nuotr.

„Niekada neteko dalyvauti panašioje fotosesijoje, todėl man tai ne tik jaudinanti patirtis, bet ir puiki galimybė į savo gyvenimą įnešti naujų potyrių, – pasakojo moteris.

Projekto organizatorių nuotr.

Du vaikus užauginusi Irena neslėpė, kad sužinojusi apie laimėjimą netramdė emocijų ir tiesiog rėkė iš džiaugsmo – taip pranešdama kartu buvusiam sūnui apie savo sėkmę. Dalyvauti konkurse moteris ragino ir seserį, tačiau šiai atsisakius Irenos sėkme jos džiaugėsi drauge.

Projekto organizatorių nuotr.

„Gyvenimas nestovi vietoje, todėl tarp visų kasdienių darbų stengiuosi vis daugiau laiko praleisti su vaikais. Iki blogumo mėgstu švarą, todėl laimėtas prizas bus nepakeičiamas pagalbininkas buityje. Juk gera namų šeimininke reikia būti, o ne dirbti“, – šypsenos neslėpė Irena.

Projekto organizatorių nuotr.

***

Išskirtinės gamybos serijos „Ergorapido Swarovski“ – nauja valymo prabanga namuose! Šis naujasis dulkių siurblys, padengtas daugiau kaip 20 tūkstančių kristalų spindesiu, puikiai derančiu su prietaiso funkcionalumu ir ištobulintomis formomis.

„Du viename“ funkcija suteikia galimybę be vargo išsiurbti ne tik grindis, bet ir stalą, baldus, automobilį. Manevringumas, ergonomiškas dizainas, dailus antgalis ir dideli galiniai ratukai leidžia lengvai judėti ir prieiti sunkiai pasiekiamas vietas.

Siurblių „Ergorapido Swarovski“ visame pasaulyje yra vos 10 tūkstančių. Lietuvoje juos galima įsigyti tik išskirtinėse parduotuvėse. Kiekis ribotas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis