Astellos grožio pokyčiai: stereotipinės namų šeimininkės vaidmuo ˜– ne man

Trečioji konkurso „Laimėkite fotosesiją ir stilingą „Electrolux“ dulkių siurblį“ laimėtoja – Astella Galkauskaitė.

29–erių Astella didžiają savo laiko dalį skiria projektų vadovės darbui, o radusi laisvesnę minutę mėgaujasi bendravimu artimų žmonių kompanijoje arba pasineria į kelionių planavimą.

Projekto organizatorių nuotr.

Taip pat moteris visada stengiasi rasti laiko sau, nors pripažįsta, kad per skubėjimą ne visada tai pavyksta.

„Mano nusiteikimą namų ruošai labiausiai lemia nuotaika, energija ir paros laikas, nes, kai labai nori, – randi laiko viskam, bet užvis svarbiausia – daryti, tai kas teikia džiaugsmo, – sakė moteris. – Šiuolaikiška namų šeimininkė turėtų mylėti ne tik namus, bet ir save.“

Projekto organizatorių nuotr.

Kaip sako pati Astella: „Gyvenimas man – didelis nuotykis, todėl stereotipinės namų šeimininkės vaidmuo toli gražu ne man. Paradoksas, kad būtent dėl spalvingo dulkių siurblio ir ryžausi dalyvauti konkurse, – juokėsi Astella.

Projekto organizatorių nuotr.

Sėkme loterijose negalinti pasigirti moteris, savo laimėjimu patikėjo tik išėjusi iš fotostudijos su laimėtu dulkių siurbliu rankoje. Tokia pat netikėta staigmena tai bus artimiesiems, kuriems ji dar nespėjo pasigirti.

Projekto organizatorių nuotr.

***

Išskirtinės gamybos serijos „Ergorapido Swarovski“ – nauja valymo prabanga namuose! Šis naujasis dulkių siurblys, padengtas daugiau kaip 20 tūkstančių kristalų spindesiu, puikiai derančiu su prietaiso funkcionalumu ir ištobulintomis formomis.

„Du viename“ funkcija suteikia galimybę be vargo išsiurbti ne tik grindis, bet ir stalą, baldus, automobilį. Manevringumas, ergonomiškas dizainas, dailus antgalis ir dideli galiniai ratukai leidžia lengvai judėti ir prieiti sunkiai pasiekiamas vietas.

Siurblių „Ergorapido Swarovski“ visame pasaulyje yra vos 10 tūkstančių. Lietuvoje juos galima įsigyti tik išskirtinėse parduotuvėse. Kiekis ribotas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis